Kijken, kijken wél kopen?

Wij helpen je van bezoekers klanten te maken. Vraag snel een offerte aan!

Veelgestelde vragen

Hieronder een overzicht met de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Laat het ons weten. We helpen u graag: info@braszawebdesign.nl

Website à la carte

Uit welke designs kan ik kiezen?

Bij “De à La Carte” website optie kunt u kiezen uit 5 prachtige designs die volledig door ons zijn ontwikkeld op basis van onze kennis over hoe u van bezoekers klanten maakt. De website is zodanig ingericht dat het klanten zal uitnodigen om contact met u op te nemen. Want uiteindelijk is dat het doel van een websitebezoek. Dat is conversie gericht design en daar zijn wij in gespecialiseerd. Klik hier om de 5 designs ‘live’ bekijken.

Kunnen jullie mijn teksten en afbeeldingen in de website verwerken?

U kunt eenvoudig de teksten en afbeeldingen veranderen en de kleuren van de website aanpassen aan uw huisstijl. Komt u er toch niet uit? Geen nood, wij kunnen helpen of het alsnog helemaal voor u uit handen nemen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan de website ook uitgebreid worden naar bijvoorbeeld een webshop?

Dat kan zeker. De prijs en wijze van uitvoering hiervoor is afhankelijk van uw exacte wensen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via: info@braszawebdesign.nl. Geeft u alstublieft zo exact mogelijk uw wensen op, zodat we een goede inschatting kunnen maken of wat u wilt mogelijk is en voor welke prijs.

Ik heb al webhosting elders, kan ik die ook gebruiken?

Nee. Het afnemen van een Website abonnement met webhosting via Brasza Webdesign maakt deel uit van het website à la carte pakket. Zodoende kunnen we de veiligheid en snelheid van uw website het beste garanderen. Voor meer informatie over onze beschikbare website abonnementen kunt u hier kijken: http://www.wpwebsitebouwen.nl/website-abonnementen/

Ik heb een domeinnaam elders geregistreerd, kan ik die ook gebruiken?

Ja, dat kan. Als u een website van Brasza Webdesign op uw domeinnaam wilt laten ontwikkelen, dan zult u uw domeinnaam (.nl, .com, .be) moeten verhuizen naar onze servers. De eerste domeinnaamverhuizing is gratis en zit inbegrepen bij het Website abonnement. Elke volgende domeinnaamverhuizing kost €20,- exclusief btw (dit is inclusief een jaar domeinnaam registratie).

Let u er wel op dat u de domeinnaam niet laat verlopen of voortijdig opzegt bij de andere hostingpartij, want dan bent u de domeinnaam kwijt en kunnen wij hem niet meer verhuizen.
De website en mailbox die u bij de andere hostingpartij had lopen via deze domeinnaam verdwijnt zodra wij de domeinnaam hebben verhuisd. Zorgt u dus eerst voor een goede back-up van uw website of mailbox, indien u deze inhoud wilt bewaren.

Ik heb support nodig. Wat kan ik doen?

Voor supportvragen kunt u ons mailen op: info@braszawebdesign.nl

Mijn vraag staat hier niet bij? Hoe kan ik deze aan jullie stellen?

U kunt met ons in contact komen door ons te mailen: info@braszawebdesign.nl

Website op maat

Kunnen jullie een Photoshop ontwerp omzetten in een website?

Ja, dat is mogelijk. Wij kunnen uw Photoshop bestand omzetten in een werkende website. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan: vraag offerte aan of stuur een e-mail naar: info@braszawebdesign.nl. Als u de Photoshop bestanden al in uw bezit heeft, stuur u deze dan mee, zodat we een goede inschatting van de opdracht kunnen maken.

Kunnen jullie ook webshops maken?

Ja, dat is mogelijk. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan: vraag offerte aan of stuur een e-mail naar: info@braszawebdesign.nl. Als u voorbeelden heeft van hoe u wilt dat uw webshop eruit moet komen te zien, stuur u deze dan mee, zodat we een goede inschatting van de opdracht kunnen maken.

Ik wil mijn website ergens anders laten hosten. Kan dat?

Nee. Bij een website van Brasza Webdesign zit standaard een Website abonnement van Brasza Webdesign. Zodoende kunnen we de veiligheid en snelheid van uw website het beste garanderen. Voor meer informatie over onze beschikbare website abonnementen kunt u hier kijken: http://www.wpwebsitebouwen.nl/website-abonnementen/

Mijn vraag staat hier niet bij? Hoe kan ik deze aan jullie stellen?

U kunt met ons in contact komen door ons te mailen: info@braszawebdesign.nl

Website abonnement

Wat zijn de kosten voor de website abonnementen?

Onze website abonnementen zijn er al vanaf 19,95 ex. btw per maand. Wij hebben 3 pakketten samengesteld. De keuze van het pakket is afhankelijk van uw behoefte voor uw website. Hier kunt u de 3 pakketten en de prijzen bekijken: http://www.wpwebsitebouwen.nl/website-abonnementen/

Wat zit er inbegrepen bij een website abonnement en waarom heb ik het nodig?

Een extra veilige website is tegenwoordig niet meer weg te denken. Hackers zijn momenteel erg actief bij het aanvallen van servers waarop websites van ondernemers staan. Als een website niet regelmatig wordt geüpdate en niet voldoet aan de laatste veiligheidsvoorwaarden, dan is een hacker zo door de barricades heen en bent u alles kwijt! Dit is dan ook de reden dat we een website abonnement bij Brasza Webdesign verplicht stellen. Enerzijds omdat wij eigen servers hebben waarop uw website gebouwd wordt en deze worden door ons 24/7 gemonitord op storingen of (on)veiligheden en anderzijds omdat we uit ervaring weten dat veel ondernemers hun website niet regelmatig updaten, gewoonweg omdat ze daar niet aan denken of er geen tijd voor hebben. Dit nemen wij nu geheel uit handen!

Bij onze designs is het extra belangrijk dat de website regelmatig wordt geüpdate (de designs zijn namelijk ontwikkeld met een van de meest veilige platforms en zonder regelmatige updates kan deze veiligheid niet gewaarborgd blijven).
De volgende diensten zijn daarom bij de website abonnementen inbegrepen: gebruiksrecht design, maandelijkse technische updates van website t.b.v. veiligheid, dagelijkse back-up’s van mailbox en website (2, 7 of 14 dagen bewaard op externe server), serverruimte (2GB, 4GB of 8GB) en onbeperkt dataverkeer, technische e-mail support, kwalitatieve webhosting, mailbox en domeinnaamregistratie.
Dit is belangrijk voor nóg meer veiligheid van uw website (kans om gehackt te worden wordt kleiner) en voor meer zekerheid (mocht er iets fout gaan op uw website en je komt er later achter, dan kan er een back-up van bijvoorbeeld 6 of 13 dagen geleden worden teruggezet, afhankelijk van de gekozen back-up retentie).

Kan ik mijn website abonnement opzeggen?

Ja, dat kan. Opzeggen dient u echter wel 2 maanden voorafgaande aan het nieuwe jaar op te zeggen. Onze abonnementen lopen per jaar. Zegt u op gedurende een lopend jaar, dan geven wij geen tussentijdse restitutie. Ook als u opgeeft dat u per maand gaat betalen, zullen wij bij vroegtijdige opzegging in het lopende jaar de resterende maanden nog in rekening brengen.
Houdt er wel rekening mee dat bij opzegging van uw website abonnement bij Brasza Webdesign uw website hierbij niet meeverhuisd wordt. Mocht u uw website wél willen meeverhuizen naar een ander provider, dan rekenen we daarvoor €250,- ex. btw afkoopfee voor. Mocht u alleen uw domeinnaam willen verhuizen, zonder uw website, dan is dit kosteloos.

Kan ik mijn domeinnaam verhuizen als ik dat wil?

Ja, dat kan. Alleen wordt uw website en mailbox hierbij niet meeverhuisd. Deze raakt u dan kwijt. Mocht u uw website wél willen meeverhuizen, dan brengen wij eenmalig een afkoopfee van €250,- ex. btw in rekening. Uw mailbox meeverhuizen gaat helaas niet. Van de e-mails zult u een goede back-up moeten maken indien u deze wilt bewaren.

Groupon deal

Waarom zo goedkoop? Er zit vast een addertje onder het gras.

Nee, er zit absoluut geen addertje onder het gras! Om voor deze prijs te kunnen werken en om tijd te besparen, hebben we een aantal zaken in de ontwikkeling van een website gestandaardiseerd. Door voor u een mooie website te ontwikkelen en daarbij een goede service te bieden, hopen wij uiteraard wel dat u lange tijd klant bij ons blijft, bijvoorbeeld op het gebied van de Website abonnementen of Online Marketing. Wellicht wilt u in de toekomst een uitbreiding naar een webshop of kent u mensen in uw omgeving die ook een website nodig hebben. We hopen dan dat u hen naar ons doorstuurt. Dit kunnen wij alleen bereiken als u tevreden bent over uw website. Er zijn u vele zeer tevreden klanten voorgegaan. U kunt de reacties lezen bij onze beoordelingen: klik hier voor beoordelingen.

Hoe gaat het allemaal in z'n werk?

De voucher die u na aankoop krijgt van Groupon kunt u hier verzilveren: http://www.wpwebsitebouwen.nl/groupon-2016. Dit doet u door het verzilveringsformulier in te vullen. Zodra u dit gedaan heeft en u uw domeinnaam heeft doorgegeven, zullen wij deze meteen voor u registreren of verhuizen. Zodra de domeinnaam is geregistreerd of verhuisd naar onze server, zullen wij het door u gekozen conversiegerichte design installeren op uw domeinnaam en uw mailbox gelijk aanmaken. Wij leveren dan binnen 5 werkdagen de website aan u op en u kunt dan meteen zelf aan de slag met het veranderen van de teksten en afbeeldingen om er uw eigen website van te maken met uw eigen kleuren en huisstijl. U krijgt u van ons instructie filmpjes waarin we u stap voor stap laten zien hoe u bepaalde aanpassingen kunt doen.

Waar wordt mijn website gehost?

Wij bieden uitsluitend webhosting aan onze eigen webdesign klanten aan. Hierdoor hebben onze servers een privé karakter anders dan bij webhosting partijen die soms wel 500 tot 1000 websites hosten op één server.

Voor onze klanten is alleen het beste goed genoeg. Daarom staan onze servers in het beste datacentrum van Nederland. Namelijk het datacentrum van XS4ALL/KPN. Ditzelfde datacentrum is onder andere verantwoordelijk voor de webhosting en DSL / Nieuwsgroepen van Xs4all en KPN. Bovendien wordt het verkeer van KPN Mobile Nederland ook geregeld vanuit dit datacentrum. Als het ergens goed beveiligd is, zowel op backbone gebied, toegangsbeleid en noodstroom voorzieningen, dan is het dit datacentrum.

Het dagelijkse beheer van onze servers is in handen van een externe partner die onze servers 24 uur per dag, 7 dagen per week, monitort en ingrijpt wanneer dit nodig is. Zij doen dit ook voor de servers van partijen als Talpa, Dining City en Praxis. In de praktijk merkt u hier behalve een snellere website niets van, maar het is goed om te weten dat uw website in goede handen is bij ons.

Webhosting bij Brasza Webdesign maakt deel uit van onze website abonnementen en is verplicht af te nemen bij de Groupon deal.

Hoe lang duurt het voordat de website wordt opgeleverd door jullie?

Zodra wij uw verzilveringsformulier binnen hebben, zullen we meteen overgaan tot het registreren of verhuizen van uw domeinnaam. Zodra dit is gebeurd zullen we direct het door u gekozen design installeren op uw domeinnaam. Ook zullen we direct een mailbox voor u aanmaken met uw domeinnaam. U krijgt de website en mailbox binnen 5 werkdagen opgeleverd.

Voor geavanceerde websites zoals meertalige websites en websites met inlogmogelijkheden voor bezoekers of webshops geldt dat de levertermijn in overleg is.

Is er wel met een vast design wel voldoende ruimte om mijn website iets unieks mee te geven?

Jazeker! We hebben zelf 5 mooie designs samengesteld waaruit u kunt kiezen en deze hebben wij met al onze kennis, die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan over online zakendoen, zodanig ingericht dat deze zeer conversie gericht zijn. Wij hebben al voor u nagedacht over de juiste indeling van de website, de gebruikte lettertypes, de plekken van de afbeeldingen, telefoonnummers, contactformulieren et cetera, zodat u verzekerd bent van een professioneel conversiegericht design. Door uw eigen mooie foto’s, teksten en uw logo te plaatsen en de kleuren her en der wat aan te passen maakt u van uw website iets unieks.

Uit welke designs kan ik kiezen?

De designs waaruit u kunt kiezen binnen de Groupon deal kunt u hier terug vinden: bekijk onze designs

Buiten de Groupon deal kunnen we uiteraard ook een eigen photoshop design omzetten in een website of een design geheel op maat voor u maken. Dit is echter altijd op aanvraag en valt altijd buiten de Groupon deal.

Kan ik mijn website ook laten uitbreiden met geavanceerde functionaliteiten?

Jazeker, u kunt de website die u met uw Groupon Voucher aanschaft altijd uitbreiden met geavanceerde functionaliteiten. Denk hierbij aan meertaligheid, een agenda met beschikbaarheid en mogelijkheid tot het maken van een afspraak, een aanvraag/ reserveringsformulier, een betaalmogelijkheid, een online machtigingsformulier (SEPA) of een webshop integratie.

Deze functionaliteiten vallen buiten de Groupon Deal en zijn altijd tegen een meerprijs.

Mail ons voor een vrijblijvende offerte: info@braszawebdesign.nl

Wat kan ik zelf aanpassen op mijn website na de oplevering?

Na de oplevering kunt u middels ons zeer moderne CMS zelf wijzigingen aanbrengen aan de teksten, afbeeldingen, het logo en de kleurstellingen op uw website. Ook kunt u zelf meerdere pagina’s aanmaken die dezelfde lay-out hebben als de diverse pagina’s die uw website bij oplevering bevat. Denk hierbij aan een Over-ons pagina lay-out, een Contact pagina lay-out, een Blog pagina lay-out etcetera. De exacte lay-out en pagina indeling van uw website is afhankelijk van het door u gekozen design. Voor alle designs geldt: “What You See Is What You Get”. Uw gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen in het CMS bezorgen wij u bij de oplevering.

Kunnen jullie mijn website voor mij onderhouden na de oplevering?

Absoluut. U kunt bij ons een onderhoudskaart aanschaffen. Hiermee koopt u bij ons voordelig een aantal uren in per jaar. Hoe meer uren u afneemt, hoe meer korting u krijgt. Deze uren reserveren wij dan voor u gedurende het jaar. U kunt de uren inzetten voor een diversiteit aan diensten, zoals het aanpassingen aan teksten en afbeeldingen op uw website of het aanmaken van nieuwe pagina’s, blogs etcetera. De tijd wordt na afloop afgeschreven van uw uren-saldo. U krijgt van ons vooraf een indicatie van hoeveel tijd wij kwijt zullen zijn, indien gewenst. Voor meer informatie kijkt u hier: naar het onderhoudsplan.

Wat zijn de kosten van domeinnaamregistratie?

Domeinnaamregistratie voor 1 domeinnaam (.nl, .com en .be) zit bij alle website abonnementen inbegrepen.
Mocht u een extra domeinnaam willen registeren en laten koppelen aan uw website dan zijn de kosten €15,- per jaar exclusief btw.

Ik heb een domeinnaam elders geregistreerd, kan ik die ook gebruiken?

Ja, dat kan. Als u een website van Brasza Webdesign op uw domeinnaam wilt laten ontwikkelen, dan zult u uw domeinnaam (.nl, .com, .be) moeten verhuizen naar onze servers. De eerste domeinnaamverhuizing is gratis en zit inbegrepen bij het Website abonnement. Elke volgende domeinnaamverhuizing kost €20,- exclusief btw (dit is inclusief een jaar domeinnaam registratie).

Let u er wel op dat u de domeinnaam niet laat verlopen of voortijdig opzegt bij de andere hostingpartij, want dan bent u de domeinnaam kwijt en kunnen wij hem niet meer verhuizen.
De website en mailbox die u bij de andere hostingpartij had lopen via deze domeinnaam verdwijnt zodra wij de domeinnaam hebben verhuisd. Zorgt u dus eerst voor een goede back-up van uw website of mailbox, indien u deze inhoud wilt bewaren.

Ik heb al een webhostingpakket elders. Kan ik deze ook gebruiken?

Nee, webhosting bij Brasza Webdesign maakt deel uit van de Groupon deal. Voor meer informatie over onze beschikbare website abonnementen kunt u hier kijken: http://www.wpwebsitebouwen.nl/website-abonnementen/

Kan ik mijn website ook verhuizen naar een andere webhost?

Het is niet de bedoeling dat u uw website verhuisd naar een andere webhost. Wilt u dit toch doen, dan brengen wij een afkoopfee van €250,- ex. btw in rekening.

Hoe gaat de betaling van het website abonnement na het eerste jaar?

Bij de verzilvering van uw Voucher dient u het eerste jaar direct te voldoen en dit gaat via automatische incasso. In het verzilveringsformulier kunt u vervolgens invullen of u na het eerste jaar het website abonnement per jaar voldoet of per maand via automatische incasso. Onze abonnementen lopen altijd per jaar en dienen 2 maanden voorafgaande aan het nieuwe jaar te worden opgezegd indien u geen gebruik meer wilt maken van uw website. Zegt u op gedurende een lopend jaar, dan geven wij geen tussentijdse restitutie. Ook als u opgeeft dat u per maand gaat betalen, zullen wij bij vroegtijdige opzegging in het lopende jaar de resterende maanden nog in rekening brengen.

Mijn vraag staat hier niet bij? Hoe kan ik deze aan jullie stellen?

U kunt met ons in contact komen door ons te mailen: info@braszawebdesign.nl

Burgemeester Pabstlaan 10 d5
2131 XE Hoofddorp
Nederland

Neem contact op

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten. U krijgt meestal binnen een paar uur al antwoord.

Burgemeester Pabstlaan 10 d5
2131 XE Hoofddorp
Nederland