Kijken, kijken wél kopen?

Wij helpen je van bezoekers klanten te maken. Vraag snel een offerte aan!

Website op maat

Bij de website op maat is letterlijk alles mogelijk. Wij maken een website of webshop die volledig aansluit op uw wensen.
Uw ideeën aangevuld met onze kennis op het gebied van sales, marketing en IT zorgen voor een krachtige combinatie.

Het ontwikkelingsproces begint bij ons eigenlijk al bij de offerte aanvraag waarbinnen we uw wensen uitgebreid in kaart brengen. We denken vervolgens alvast aan design elementen en website functionaliteiten die aansluiten bij uw wensen, markt en doelen. Wanneer we een duidelijk beeld gevormd hebben van wat nodig is, doen we u een offerte toekomen.

Wanneer u akkoord geeft op de offerte gaan we voor u aan de slag. Afhankelijk van uw wensen worden de meeste maatwerk websites opgeleverd binnen 4 tot 6 weken. U bekijkt de website vervolgens en geeft uw feedback. Wij verwerken de eventuele aanpassingen en daarna wordt uw website definitief aan u opgeleverd.

Ook na de oplevering kunt u op onze persoonlijke aandacht rekenen en adviseren wij u proactief wanneer wij nieuwe kansen voor u zien in de markt.

De voordelen

N

Persoonlijk

Samen met u kijken we naar uw markt en uw klanten. Aan de hand van die bevindingen komen we tot een design die past bij wat u nodig heeft en wat u graag wilt.

N

Alles is mogelijk

Bij maatwerk design is er heel veel mogelijk. Daarom zullen we u uitgebreid adviseren, zodat we samen de juiste keuzes kunnen maken voor een website geheel op maat.

N

Betaalbaar

De prijs van een maatwerk website hangt af van uw wensen. Wat uw budget ook is, wij komen eruit. Een maatwerk website begint namelijk al bij €1295 ex. btw.

N

Conversiegericht

Wij zijn gespecialiseerd in conversiegericht webdesign. Wij weten dus wat een website nodig heeft om van bezoekers klanten te maken. Hiermee bent u uw concurrenten voor.

MEER DAN 500 BEDRIJVEN MAKEN GEBRUIK VAN BRASZA WEBDESIGN OM MEER KLANTEN TE KRIJGEN EN TE BEHOUDEN

Wat onze klanten over ons zeggen

"Ik ben superblij met mijn website, ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo goed uit zou pakken met een groupondeal. Brasza heeft zijn beloften waar gemaakt dankzij Niki en de uitgebreide instructies. Ze doen echt hun best voor je."

Voor Kat & Co

Anja Terlouw

"Via Groupon een mooie aanbieding om een website te bouwen. Door specifieke wensen kwamen er wel wat extra kosten bij, maar die waren wel reëel. Kosten lopen zeker niet uit de hand, wel andere ervaringen gehad in het verleden. Verder zeer klantgerichte benadering, accuraat en snel. Als erg prettig ervaren. Mooie look & feel, en functioneel."

Woonboot de Kaag

Rob Westerhout

"Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van onze website . Nog meer tevreden zijn wij over de snelle, behulpzame, professionele en vriendelijke service! Geen moment hebben wij het gevoel gehad dat wij met “ onze a-technische vaardigheden” een lastige vraag stelden."

Miriam Jeurissen

PELL Training en Coaching

"Een prettige samenwerking, met een fijne combinatie van sitebouwen, webshop en marketing."

Wouter Menken

Kuppmen Music

"Het was heel fijn te kunnen kiezen uit een aantal standaarddesigns, die door de eigen invulling een persoonlijke uitstraling krijgen. Wat heel prettig was, was dat ik op elke vraag per mail binnen zeer korte tijd een reactie kreeg. Geduldig werden mij dingen uitgelegd en ik kreeg nooit het gevoel dat ik ‘lastig’ was."

Yolande van Bilderbeek

Yolande van Bilderbeek

"Hiermede wil ik u graag bedanken voor niet aflatende hulpvaardigheid en service uwerzijds op soms de gekste tijden, hierdoor snelle response/ communicatie , bij het samen opbouwen van een perfekt uitziende website die zowel in het Nederlands als in het Duits er heel gelikt uit ziet. Ik ben er super blij mee."

Foppe Remerij

Vakantiehuisje Egmond aan Zee

"Wij zijn ontzettend blij met de goede en snelle service van Brasza Webdesign. Correcte communicatie en zij doen wat zij beloven. Betrouwbare professionele partner."

Henry Musch

Miss Applepie

"Wij zijn onder de indruk van de deskundigheid en creativiteit van Brasza Webdesign. Tevens zijn wij ook uitermate tevreden over de aftersale service die Brasza Webdesign biedt. Brasza Webdesign is voor fenfconsulting een echte aanrader en wij zullen Brasza Webdesign zeker aanbevelen binnen ons netwerk."

F&F Consulting

Darryl Frijmersum

"Ik ben erg tevreden over Brasza Webdesign, de website voor de verhuur van onze vakantiehuisjes is erg mooi geworden. Snelle service en afhandeling. Van mij krijgt Brasza Webdesign een dikke 10!"

Gites Golf Normandië

Eva Knops

"Ik heb onlangs een website laten maken, en ben zeer tevreden over het resultaat. De werkwijze is simpel en met goede ondersteuning dus voor iedereen te snappen. Dus voor ieder die een mooie, professionele en betaalbare website wil laten maken kan ik Brasza Webdesign echt aanbevelen."

Schoonheids Specialiste Den Haag

Marjolein van der Zwan

"Ik heb mijn website laten veranderen door Brasza Webdesign. Ik ben er heel erg tevreden over. Mijn klanten vinden de website ook veel mooier en overzichtelijker. Als er vragen zijn worden ze snel beantwoord. Dus ik zou het aan iedereen aanraden!"

Venus Laser & Huidkliniek

Marjam Sekandari

"We zijn erg tevreden over de website. De site voldeed in zeer korte termijn aan onze wensen. Hij is betaalbaar en zelf gemakkelijk te wijzigen"

Autorijschool Angela van der Heijden

Willem van der Heijden

"Brasza Webdesign heeft in mum van tijd een fijne site voor mij gemaakt. Er werd ook goed rekening gehouden met specifieke wensen. Resultaat = prima! Veel dank. Monique."

Every Picture Tells a Story

Monique Le Cosquino De Bussy

"Een gouden deal van Brasza Webdesign via Groupon! In slechts enkele dagen was mijn website inclusief alle extra wensen al live. De service is pro-actief, eigentijds, professioneel en hands-on. (Extra thanks to Niki)"

I Like Fresh

Charlotte Mueller Rings

"Brasza doet voor ons de online marketing. Zij zorgen daadwerkelijk voor meer klanten. Brasza is een betrouwbare partij!"

JumpSkillz

Sidney Krabshuis