Een eerste indruk kun je maar één keer maken

Met ruim 5 jaar ervaring en meer dan 500 klanten weten we wel wat er nodig is om van website bezoekers klanten te maken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan hieronder uw e-mailadres in.

MEER DAN 500 BEDRIJVEN MAKEN GEBRUIK VAN BRASZA WEBDESIGN OM MEER KLANTEN TE KRIJGEN EN TE BEHOUDEN

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Een website die van bezoekers klanten maakt bieden we voor elk budget. Dit zijn onze concepten: “De website op maat” en de “Website a la Carte”.

Website A La Carte

Een goed begin

Bij een “website a la carte” heeft u net als in een restaurant een menukaart en bestelt u wat u nodig heeft. U kunt altijd meer bestellen en uw website uitbreiden. Op deze manier kunnen we een website aanbieden voor elk budget.

U heeft de keuze uit 5 conversiegerichte designs waar wij met al onze know how al uitgebreid over nagedacht hebben. De website is zo ingericht dat het klanten zal uitnodigen om contact met u op te nemen. Alle belangrijke elementen staan al op de juiste plaats.

In de basismodule van de a la cart website hebben wij alles al helemaal voorgekauwd voor u en u hoeft alleen nog maar onze teksten en afbeeldingen te vervangen door die van u.

En dat is heel makkelijk. Zeker met onze aanwijzingen.

5 JAAR ERVARING

We hebben in de afgelopen 5 jaar ruim 500 websites voor onze klanten gebouwd. Uw website is doordrenkt met deze ervaring en conversie gerichte know how. Zodat u goed voor de dag komt en van bezoekers klanten maakt.

CONVERSIE GERICHT DESIGN

Uiteraard zijn al onze websites mooi en veilig. Maar wat wij minstens zo belangrijk vinden is dat uw website uw klanten aanspreekt en dat ze eenvoudig contact met u op kunnen nemen. Dat is conversie gericht design en daar zijn wij in gespecialiseerd.

EENVOUDIG AAN TE PASSEN

U kunt eenvoudig de kleuren van de website aanpassen aan uw huisstijl, teksten en afbeeldingen veranderen. Komt u er toch niet uit? Geen nood, wij kunnen helpen of het alsnog helemaal voor u uit handen nemen. Alle mogelijkheden staan op de “menu kaart”.

BETAALBAAR & SNEL ONLINE

De basis module van de a la carte website bieden we aan voor €495,- ex. btw. U krijgt hiervoor een complete, veilige en conversiegerichte website. U hoeft alleen nog maar zelf onze teksten en afbeeldingen te vervangen door die van u. De website wordt meestal binnen 2 werkdagen al aan u opgeleverd zodat u snel aan de slag kunt.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Heeft u vragen, u kunt altijd bij ons terecht. Onze helpdesk is dagelijks te bereiken en u heeft meestal binnen een paar uur al antwoord. Ook hebben we een speciale helpesk pagina waar vele antwoorden en (video) handleidingen staan met betrekking tot de meest gestelde vragen.

EIGENTIJDSE OPTIES

Denk aan een nieuwsbrief inschrijving die gekoppeld kan worden met een nieuwsbriefprogramma zoals Mailchimp, uiteraard is de website volledig responsive (dus perfect te bekijken op mobiel en tablet) en bovendien maakt de website gebruik van geavanceerde beveiligingstechnieken.

De Designs

Bij “de a la carte website” kunt u kiezen uit 5 designs die uw klanten zullen aanspreken en het eenvoudig maakt om contact met u op te nemen. Want uiteindelijk is dat het doel van een websitebezoek. Dat is conversie gericht design en daar zijn wij in gespecialiseerd. Hieronder de 5 designs.

Liever een website op maat?

Bij de website op maat is letterlijk alles mogelijk. Wij maken een website of webshop die volledig aansluit op uw wensen. Websites op maat bieden wij al aan vanaf €995,- ex. btw.

Persoonlijk

Samen met u kijken we naar uw markt en uw klanten. Om zo te komen tot een design die past bij wat u nodig heeft en wat u graag wilt.

Alles is mogelijk

Alles is mogelijk. En dat is best veel. Daarom zullen we u uitgebreid adviseren zodat we samen de juiste keuzes kunnen maken.

Betaalbaar

De prijs van een maatwerk website hangt af van uw wensen. Wat uw budget ook is, wij komen eruit. Een maatwerk website begint namelijk al bij €995 ex. btw.

Conversie gericht

Wij zijn gespecialiseerd in conversiegericht webdesign. Wij weten dus wat een website nodig heeft om van bezoekers klanten te maken. Dit geeft u een voorsprong op uw concurrenten.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen.

beoordeling brasza kuppmenmusicWouter Menken

@Kuppmenmusic

“Een prettige samenwerking, met een fijne combinatie van sitebouwen, webshop en marketing.”

5_5_stars

Beoordeling brasza Docor Mobile Ahmed Izzetdin

@Doctor Mobile

“Professioneel en deskundig, heel vriendelijke mensen, snel en behulpzaam.”

5_5_stars

Beoordeling Brasza Fresh Food Partners Osman Toker

@Fresh Food Partners

“Ik heb de mensen van Brasza ervaren als meedenkend en professioneel. “

5_5_stars

Onze Partners

+31 (0)23 71 00 045

Telefoon

Burgemeester Pabstlaan 10 d5
2131 XE Hoofddorp
Nederland

Neem contact op

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten. U krijgt meestal binnen een paar uur al antwoord.

Brasza-Webdesign-grijs-blauw-logo-met-wit-tagline-Webdesign-recht-eronder Voor een professionele website!