Kijken, kijken wél kopen?

Wij helpen je van bezoekers klanten te maken. Vraag snel een offerte aan!

Onderhoudsplan

De website van uw bedrijf is iets om trots op te zijn. Maar om er trots op te blijven heeft uw website af en toe onderhoud nodig. Vaak zien wij na de oplevering van een website dat de website inhoud niet meer actueel wordt gehouden doordat het enorm druk is met andere werkzaamheden.

En dat is zonde want zo wordt uw website na verloop van tijd steeds minder interessant voor nieuwe klanten. En dat kost u onnodig omzet. Herkent u zichzelf hierin? Misschien is een onderhoudskaart dan ook wel iets voor u. Veel van onze klanten gingen u al voor.

De voordelen

Uw website blijft aantrekkelijk

Blijf uw klanten verrassen met actuele en nieuwe content. Bijvoorbeeld een blog. U stuurt ons de teksten, wij zorgen dat het online komt. Uw klanten zijn blij en dat levert nieuwe leads op. 

U weet waar u aan toe bent

Omdat u vooraf een aantal uren reserveert, krijgt u van ons een korting op ons uurtarief tot maar liefst 50%. Afhankelijk van het aantal uren die u besluit in te kopen.

U hoeft niet zelf te prutsen

Als u geen tijd en zin heeft om de website zelf te onderhouden, dan is het goed om te weten dat u dit “gepruts” aan ons kunt overlaten. Kunt u zich concentreren op waar u goed in bent!

Welk onderhoudsplan past bij u?

Kies het aantal uren die bij uw behoefte past. Kunt u niet kiezen? Vraag ons dan om advies. 

Onderhoudskaart

Uw Korting

Tarief per uur

Tarief ex. btw per jaar

Diamond36 uur per jaar 30 % € 70,00 € 2.520,-
Platinum24 uur per jaar 25 % € 75,00 € 1.800,-
Gold 12 uur per jaar 15 % € 85,00 € 1.020,-
Silver 6 uur per jaar 10 % € 90,00 € 540,-
Bronze 4 uur per jaar 5 % € 95,00 € 380,-
Losse uren 1 uur 0 % € 100,00

Wat onze klanten over ons zeggen

"Ik ben superblij met mijn website, ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo goed uit zou pakken met een groupondeal. Brasza heeft zijn beloften waar gemaakt dankzij Niki en de uitgebreide instructies. Ze doen echt hun best voor je."

Voor Kat & Co

Anja Terlouw

"Via Groupon een mooie aanbieding om een website te bouwen. Door specifieke wensen kwamen er wel wat extra kosten bij, maar die waren wel reëel. Kosten lopen zeker niet uit de hand, wel andere ervaringen gehad in het verleden. Verder zeer klantgerichte benadering, accuraat en snel. Als erg prettig ervaren. Mooie look & feel, en functioneel."

Woonboot de Kaag

Rob Westerhout

"Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van onze website . Nog meer tevreden zijn wij over de snelle, behulpzame, professionele en vriendelijke service! Geen moment hebben wij het gevoel gehad dat wij met “ onze a-technische vaardigheden” een lastige vraag stelden."

Miriam Jeurissen

PELL Training en Coaching

"Een prettige samenwerking, met een fijne combinatie van sitebouwen, webshop en marketing."

Wouter Menken

Kuppmen Music

"Het was heel fijn te kunnen kiezen uit een aantal standaarddesigns, die door de eigen invulling een persoonlijke uitstraling krijgen. Wat heel prettig was, was dat ik op elke vraag per mail binnen zeer korte tijd een reactie kreeg. Geduldig werden mij dingen uitgelegd en ik kreeg nooit het gevoel dat ik ‘lastig’ was."

Yolande van Bilderbeek

Yolande van Bilderbeek

"Hiermede wil ik u graag bedanken voor niet aflatende hulpvaardigheid en service uwerzijds op soms de gekste tijden, hierdoor snelle response/ communicatie , bij het samen opbouwen van een perfekt uitziende website die zowel in het Nederlands als in het Duits er heel gelikt uit ziet. Ik ben er super blij mee."

Foppe Remerij

Vakantiehuisje Egmond aan Zee

"Wij zijn ontzettend blij met de goede en snelle service van Brasza Webdesign. Correcte communicatie en zij doen wat zij beloven. Betrouwbare professionele partner."

Henry Musch

Miss Applepie

"Wij zijn onder de indruk van de deskundigheid en creativiteit van Brasza Webdesign. Tevens zijn wij ook uitermate tevreden over de aftersale service die Brasza Webdesign biedt. Brasza Webdesign is voor fenfconsulting een echte aanrader en wij zullen Brasza Webdesign zeker aanbevelen binnen ons netwerk."

F&F Consulting

Darryl Frijmersum

"Ik ben erg tevreden over Brasza Webdesign, de website voor de verhuur van onze vakantiehuisjes is erg mooi geworden. Snelle service en afhandeling. Van mij krijgt Brasza Webdesign een dikke 10!"

Gites Golf Normandië

Eva Knops

"Ik heb onlangs een website laten maken, en ben zeer tevreden over het resultaat. De werkwijze is simpel en met goede ondersteuning dus voor iedereen te snappen. Dus voor ieder die een mooie, professionele en betaalbare website wil laten maken kan ik Brasza Webdesign echt aanbevelen."

Schoonheids Specialiste Den Haag

Marjolein van der Zwan

"Ik heb mijn website laten veranderen door Brasza Webdesign. Ik ben er heel erg tevreden over. Mijn klanten vinden de website ook veel mooier en overzichtelijker. Als er vragen zijn worden ze snel beantwoord. Dus ik zou het aan iedereen aanraden!"

Venus Laser & Huidkliniek

Marjam Sekandari

"We zijn erg tevreden over de website. De site voldeed in zeer korte termijn aan onze wensen. Hij is betaalbaar en zelf gemakkelijk te wijzigen"

Autorijschool Angela van der Heijden

Willem van der Heijden

"Brasza Webdesign heeft in mum van tijd een fijne site voor mij gemaakt. Er werd ook goed rekening gehouden met specifieke wensen. Resultaat = prima! Veel dank. Monique."

Every Picture Tells a Story

Monique Le Cosquino De Bussy

"Een gouden deal van Brasza Webdesign via Groupon! In slechts enkele dagen was mijn website inclusief alle extra wensen al live. De service is pro-actief, eigentijds, professioneel en hands-on. (Extra thanks to Niki)"

I Like Fresh

Charlotte Mueller Rings

"Brasza doet voor ons de online marketing. Zij zorgen daadwerkelijk voor meer klanten. Brasza is een betrouwbare partij!"

JumpSkillz

Sidney Krabshuis