Kijken, kijken wél kopen?

Wij helpen je van bezoekers klanten te maken. Vraag snel een offerte aan!

Privacy Policy

Datum: 23 mei 2018

Uw privacy is voor Brasza Webdesign van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we op onze website en in de administratie van Brasza Webdesign allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Brasza Webdesign.

Klanten
U kunt klant worden van Brasza Webdesign waarbij wij uw persoonsgegevens gebruiken om de facturatie af te handelen, om een overeenkomst met u te kunnen sluiten en onze diensten juist uit te kunnen voeren.

Afhankelijk van de dienst die u bij ons afneemt, gebruiken wij deze persoonsgegevens als u klant wordt van Brasza Webdesign:

  • Bedrijfsnaam
  • Voornaam + achternaam
  • T.a.v. gegevens
  • Adres
  • Postcode
  • Plaats
  • Land
  • E-mailadres
  • KvK-nummer
  • Btw-nummer
  • Telefoonnummer
  • Klantnummer
  • Rekeningnummer

Deze gegevens hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot zes maanden nadat u het abonnement hebt opgezegd en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Offerteformulier, Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het offerte- en contactformulier kunt u ons vragen stellen of een offerte bij ons aanvragen.

Voor het contactformulier gebruiken wij uw bedrijfsnaam, voornaam, achternaam en e-mailadres. Voor het offerteformulier hebben we iets meer informatie nodig om tot een goede offerte te kunnen komen. Daarom gebruiken wij hiervoor uw bedrijfsnaam, voornaam, achternaam, adres, postcode, plaats, land, telefoonnummer, e-mailadres en huidige domeinnaam. Deze gegevens hebben wij nodig om in te kunnen schatten of wij u van dienst kunnen zijn en zo ja op welke manier wij dit het beste kunnen doen. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en drie maanden daarna. Bij offertes bewaren wij deze gegevens een jaar omdat het soms langer duurt voordat klanten een besluit nemen over een offerte. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.

Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per e-mail
  • via social media

 U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat namelijk een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. U kunt ons ook een mailtje sturen om u te laten verwijderen van onze lijst.

Partners
Om onze diensten juist uit te kunnen voeren, maken we gebruik van zorgvuldig geselecteerde partners en leveranciers. Dit zijn personen of organisaties die in opdracht van ons persoonsgegevens verwerken die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van onze diensten. Bijvoorbeeld de stichting Domeinnaamregistratie Nederland. Zij hebben persoonsgegevens van ons nodig om een domeinnaam voor u als klant te kunnen registreren. Daarnaast kunt u denken aan onze boekhouder (en bedrijf achter de administratiesoftware waarmee wij werken), onze serverbeheerder en het incassobureau waarmee wij samenwerken wanneer facturen onbetaald blijven.

We maken goede afspraken met hen over hoe ze met deze gegevens omgaan. Door klant van Brasza Webdesign te worden, gaat u er akkoord mee dat wij in onze samenwerking daar waar nodig persoonsgegevens delen met onze zorgvuldig geselecteerde partners en leveranciers.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Cookies
Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze dienst werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze dienst gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Daarom doen wij er zo veel mogelijk aan om uw persoonsgegevens veilig te houden.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze diensten wijzigen, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als we een geschil hebben over persoonsgegevens, doen we ons best om samen met u tot een oplossing te komen. Als u ondanks dit vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Brasza Webdesign
Burgemeester Pabstlaan 10 D5
2131 XE  Hoofddorp
info@braszawebdesign.nl
023-7100034

 

MEER DAN 500 BEDRIJVEN MAKEN GEBRUIK VAN BRASZA WEBDESIGN OM MEER KLANTEN TE KRIJGEN EN TE BEHOUDEN

Wat onze klanten over ons zeggen

"Ik ben superblij met mijn website, ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo goed uit zou pakken met een groupondeal. Brasza heeft zijn beloften waar gemaakt dankzij Niki en de uitgebreide instructies. Ze doen echt hun best voor je."

Voor Kat & Co

Anja Terlouw

"Via Groupon een mooie aanbieding om een website te bouwen. Door specifieke wensen kwamen er wel wat extra kosten bij, maar die waren wel reëel. Kosten lopen zeker niet uit de hand, wel andere ervaringen gehad in het verleden. Verder zeer klantgerichte benadering, accuraat en snel. Als erg prettig ervaren. Mooie look & feel, en functioneel."

Woonboot de Kaag

Rob Westerhout

"Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van onze website . Nog meer tevreden zijn wij over de snelle, behulpzame, professionele en vriendelijke service! Geen moment hebben wij het gevoel gehad dat wij met “ onze a-technische vaardigheden” een lastige vraag stelden."

Miriam Jeurissen

PELL Training en Coaching

"Een prettige samenwerking, met een fijne combinatie van sitebouwen, webshop en marketing."

Wouter Menken

Kuppmen Music

"Het was heel fijn te kunnen kiezen uit een aantal standaarddesigns, die door de eigen invulling een persoonlijke uitstraling krijgen. Wat heel prettig was, was dat ik op elke vraag per mail binnen zeer korte tijd een reactie kreeg. Geduldig werden mij dingen uitgelegd en ik kreeg nooit het gevoel dat ik ‘lastig’ was."

Yolande van Bilderbeek

Yolande van Bilderbeek

"Hiermede wil ik u graag bedanken voor niet aflatende hulpvaardigheid en service uwerzijds op soms de gekste tijden, hierdoor snelle response/ communicatie , bij het samen opbouwen van een perfekt uitziende website die zowel in het Nederlands als in het Duits er heel gelikt uit ziet. Ik ben er super blij mee."

Foppe Remerij

Vakantiehuisje Egmond aan Zee

"Wij zijn ontzettend blij met de goede en snelle service van Brasza Webdesign. Correcte communicatie en zij doen wat zij beloven. Betrouwbare professionele partner."

Henry Musch

Miss Applepie

"Wij zijn onder de indruk van de deskundigheid en creativiteit van Brasza Webdesign. Tevens zijn wij ook uitermate tevreden over de aftersale service die Brasza Webdesign biedt. Brasza Webdesign is voor fenfconsulting een echte aanrader en wij zullen Brasza Webdesign zeker aanbevelen binnen ons netwerk."

F&F Consulting

Darryl Frijmersum

"Ik ben erg tevreden over Brasza Webdesign, de website voor de verhuur van onze vakantiehuisjes is erg mooi geworden. Snelle service en afhandeling. Van mij krijgt Brasza Webdesign een dikke 10!"

Gites Golf Normandië

Eva Knops

"Ik heb onlangs een website laten maken, en ben zeer tevreden over het resultaat. De werkwijze is simpel en met goede ondersteuning dus voor iedereen te snappen. Dus voor ieder die een mooie, professionele en betaalbare website wil laten maken kan ik Brasza Webdesign echt aanbevelen."

Schoonheids Specialiste Den Haag

Marjolein van der Zwan

"Ik heb mijn website laten veranderen door Brasza Webdesign. Ik ben er heel erg tevreden over. Mijn klanten vinden de website ook veel mooier en overzichtelijker. Als er vragen zijn worden ze snel beantwoord. Dus ik zou het aan iedereen aanraden!"

Venus Laser & Huidkliniek

Marjam Sekandari

"We zijn erg tevreden over de website. De site voldeed in zeer korte termijn aan onze wensen. Hij is betaalbaar en zelf gemakkelijk te wijzigen"

Autorijschool Angela van der Heijden

Willem van der Heijden

"Brasza Webdesign heeft in mum van tijd een fijne site voor mij gemaakt. Er werd ook goed rekening gehouden met specifieke wensen. Resultaat = prima! Veel dank. Monique."

Every Picture Tells a Story

Monique Le Cosquino De Bussy

"Een gouden deal van Brasza Webdesign via Groupon! In slechts enkele dagen was mijn website inclusief alle extra wensen al live. De service is pro-actief, eigentijds, professioneel en hands-on. (Extra thanks to Niki)"

I Like Fresh

Charlotte Mueller Rings

"Brasza doet voor ons de online marketing. Zij zorgen daadwerkelijk voor meer klanten. Brasza is een betrouwbare partij!"

JumpSkillz

Sidney Krabshuis