Kijken, kijken wél kopen?

Wij helpen je van bezoekers klanten te maken. Vraag snel een offerte aan!

Veelgestelde vragen

Hieronder een overzicht met de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Laat het ons weten. We helpen u graag: info@braszawebdesign.nl

Website à la carte

Uit welke designs kan ik kiezen?

Bij “De à La Carte” website optie kunt u kiezen uit 5 prachtige designs die volledig door ons zijn ontwikkeld op basis van onze kennis over hoe u van bezoekers klanten maakt. De website is zodanig ingericht dat het klanten zal uitnodigen om contact met u op te nemen. Want uiteindelijk is dat het doel van een websitebezoek. Dat is conversie gericht design en daar zijn wij in gespecialiseerd. Klik hier om de 5 designs ‘live’ bekijken.

Kunnen jullie mijn teksten en afbeeldingen in de website verwerken?

U kunt eenvoudig de teksten en afbeeldingen veranderen en de kleuren van de website aanpassen aan uw huisstijl. Komt u er toch niet uit? Geen nood, wij kunnen helpen of het alsnog helemaal voor u uit handen nemen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan de website ook uitgebreid worden naar bijvoorbeeld een webshop?

Dat kan zeker. De prijs en wijze van uitvoering hiervoor is afhankelijk van uw exacte wensen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via: info@braszawebdesign.nl. Geeft u alstublieft zo exact mogelijk uw wensen op, zodat we een goede inschatting kunnen maken of wat u wilt mogelijk is en voor welke prijs.

Ik heb al webhosting elders, kan ik die ook gebruiken?

Nee. Het afnemen van een Website abonnement met webhosting via Brasza Webdesign maakt deel uit van het website à la carte pakket. Zodoende kunnen we de veiligheid en snelheid van uw website het beste garanderen. Voor meer informatie over onze beschikbare website abonnementen kunt u hier kijken: https://www.wpwebsitebouwen.nl/website-abonnementen/

Ik heb een domeinnaam elders geregistreerd, kan ik die ook gebruiken?

Ja, dat kan. Als u een website van Brasza Webdesign op uw domeinnaam wilt laten ontwikkelen, dan zult u uw domeinnaam (.nl, .com, .be) moeten verhuizen naar onze servers. De eerste domeinnaamverhuizing is gratis en zit inbegrepen bij het Website abonnement. Elke volgende domeinnaamverhuizing kost €20,- exclusief btw (dit is inclusief een jaar domeinnaam registratie).

Let u er wel op dat u de domeinnaam niet laat verlopen of voortijdig opzegt bij de andere hostingpartij, want dan bent u de domeinnaam kwijt en kunnen wij hem niet meer verhuizen.
De website en mailbox die u bij de andere hostingpartij had lopen via deze domeinnaam verdwijnt zodra wij de domeinnaam hebben verhuisd. Zorgt u dus eerst voor een goede back-up van uw website of mailbox, indien u deze inhoud wilt bewaren.

Ik heb support nodig. Wat kan ik doen?

Voor supportvragen kunt u ons mailen op: info@braszawebdesign.nl

Mijn vraag staat hier niet bij? Hoe kan ik deze aan jullie stellen?

U kunt met ons in contact komen door ons te mailen: info@braszawebdesign.nl

Website op maat

Kunnen jullie een Photoshop ontwerp omzetten in een website?

Ja, dat is mogelijk. Wij kunnen uw Photoshop bestand omzetten in een werkende website. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan: vraag offerte aan of stuur een e-mail naar: info@braszawebdesign.nl. Als u de Photoshop bestanden al in uw bezit heeft, stuur u deze dan mee, zodat we een goede inschatting van de opdracht kunnen maken.

Kunnen jullie ook webshops maken?

Ja, dat is mogelijk. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan: vraag offerte aan of stuur een e-mail naar: info@braszawebdesign.nl. Als u voorbeelden heeft van hoe u wilt dat uw webshop eruit moet komen te zien, stuur u deze dan mee, zodat we een goede inschatting van de opdracht kunnen maken.

Ik wil mijn website ergens anders laten hosten. Kan dat?

Nee. Bij een website van Brasza Webdesign zit standaard een Website abonnement van Brasza Webdesign. Zodoende kunnen we de veiligheid en snelheid van uw website het beste garanderen. Voor meer informatie over onze beschikbare website abonnementen kunt u hier kijken: https://www.wpwebsitebouwen.nl/website-abonnementen/

Mijn vraag staat hier niet bij? Hoe kan ik deze aan jullie stellen?

U kunt met ons in contact komen door ons te mailen: info@braszawebdesign.nl

Website abonnement

Wat zijn de kosten voor de website abonnementen?

Onze website abonnementen zijn er al vanaf 19,95 ex. btw per maand. Wij hebben 3 pakketten samengesteld. De keuze van het pakket is afhankelijk van uw behoefte voor uw website. Hier kunt u de 3 pakketten en de prijzen bekijken: https://www.wpwebsitebouwen.nl/website-abonnementen/

Wat zit er inbegrepen bij een website abonnement en waarom heb ik het nodig?

Een extra veilige website is tegenwoordig niet meer weg te denken. Hackers zijn momenteel erg actief bij het aanvallen van servers waarop websites van ondernemers staan. Als een website niet regelmatig wordt geüpdate en niet voldoet aan de laatste veiligheidsvoorwaarden, dan is een hacker zo door de barricades heen en bent u alles kwijt! Dit is dan ook de reden dat we een website abonnement bij Brasza Webdesign verplicht stellen. Enerzijds omdat wij eigen servers hebben waarop uw website gebouwd wordt en deze worden door ons 24/7 gemonitord op storingen of (on)veiligheden en anderzijds omdat we uit ervaring weten dat veel ondernemers hun website niet regelmatig updaten, gewoonweg omdat ze daar niet aan denken of er geen tijd voor hebben. Dit nemen wij nu geheel uit handen!

Bij onze designs is het extra belangrijk dat de website regelmatig wordt geüpdate (de designs zijn namelijk ontwikkeld met een van de meest veilige platforms en zonder regelmatige updates kan deze veiligheid niet gewaarborgd blijven).
De volgende diensten zijn daarom bij de website abonnementen inbegrepen: gebruiksrecht design, maandelijkse technische updates van website t.b.v. veiligheid, dagelijkse back-up’s van mailbox en website (2, 7 of 14 dagen bewaard op externe server), serverruimte (2GB, 4GB of 8GB) en onbeperkt dataverkeer, technische e-mail support, kwalitatieve webhosting, mailbox en domeinnaamregistratie.
Dit is belangrijk voor nóg meer veiligheid van uw website (kans om gehackt te worden wordt kleiner) en voor meer zekerheid (mocht er iets fout gaan op uw website en je komt er later achter, dan kan er een back-up van bijvoorbeeld 6 of 13 dagen geleden worden teruggezet, afhankelijk van de gekozen back-up retentie).

Kan ik mijn website abonnement opzeggen?

Ja, dat kan. Opzeggen dient u echter wel 2 maanden voorafgaande aan het nieuwe jaar op te zeggen. Onze abonnementen lopen per jaar. Zegt u op gedurende een lopend jaar, dan geven wij geen tussentijdse restitutie. Ook als u opgeeft dat u per maand gaat betalen, zullen wij bij vroegtijdige opzegging in het lopende jaar de resterende maanden nog in rekening brengen.
Houdt er wel rekening mee dat bij opzegging van uw website abonnement bij Brasza Webdesign uw website hierbij niet meeverhuisd wordt. Mocht u uw website wél willen meeverhuizen naar een ander provider, dan rekenen we daarvoor €250,- ex. btw afkoopfee voor. Mocht u alleen uw domeinnaam willen verhuizen, zonder uw website, dan is dit kosteloos.

Kan ik mijn domeinnaam verhuizen als ik dat wil?

Ja, dat kan. Alleen wordt uw website en mailbox hierbij niet meeverhuisd. Deze raakt u dan kwijt. Mocht u uw website wél willen meeverhuizen, dan brengen wij eenmalig een afkoopfee van €250,- ex. btw in rekening. Uw mailbox meeverhuizen gaat helaas niet. Van de e-mails zult u een goede back-up moeten maken indien u deze wilt bewaren.

Burgemeester Pabstlaan 10 d5
2131 XE Hoofddorp
Nederland

Neem contact op

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten. U krijgt meestal binnen een paar uur al antwoord.

Burgemeester Pabstlaan 10 d5
2131 XE Hoofddorp
Nederland