Kijken, kijken wél kopen?

Wij helpen je van bezoekers klanten te maken. Vraag snel een offerte aan!

Website à la carte

Bij onze “website à la carte” optie heeft u net als in een restaurant een menukaart met verschillende vooraf samengestelde keuzes en bestelt u de keuze (in dit geval het design) die uw onderneming nodig heeft om uw klanten aan te spreken. U kunt altijd uw keuze uitbreiden met meer functionaliteiten als u dat wenst en als uw budget dat toelaat. Op deze manier kunnen we een website aanbieden voor elk budget, zodat iedere ondernemer een website heeft die voor hem of haar werkt!

U heeft de keuze uit 5 conversiegerichte designs die volledig door ons zijn ontwikkeld op basis van onze kennis over hoe u van bezoekers klanten maakt. De website is zodanig ingericht dat het klanten zal uitnodigen om contact met u op te nemen. Alle belangrijke elementen die hiervoor nodig zijn staan al op de juiste plaats. Denk hierbij aan “call to actions”, klikbare telefoonnummers en contactformulieren.

In de basismodule van de à la cart website hebben wij alles al helemaal uitgedacht voor u en u hoeft alleen nog maar onze teksten en afbeeldingen te vervangen door die van uzelf, middels ons zeer moderne CMS.

Met ons CMS kunt u uw website aan de voorkant bewerken, zodat u precies ziet wat u doet! En dat is héél makkelijk te doen. Bekijk de video hieronder om te zien wat we daarmee bedoelen.

De voordelen van onze websites

Eenvoudig aan te passen

U kunt eenvoudig de teksten en afbeeldingen veranderen en de kleuren van de website aanpassen aan uw huisstijl. Komt u er toch niet uit? Geen nood, wij kunnen helpen of het alsnog helemaal voor u uit handen nemen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Conversiegericht webdesign

Uiteraard zijn al onze websites mooi en veilig. Maar wat wij minstens zo belangrijk vinden is dat uw website uw klanten aanspreekt en dat ze eenvoudig contact met u op kunnen nemen. Dat is conversie gericht design en daar zijn wij in gespecialiseerd. Probeer het snel uit!

Betaalbaar & snel Online

Bij onze á la carte website opties krijgt u al vanaf €495,- ex. btw een complete, veilige én conversiegerichte website. U hoeft alleen nog maar zelf onze teksten en afbeeldingen te vervangen door die van u. De website wordt binnen 5 werkdagen al aan u opgeleverd zodat u snel kunt beginnen.

5 jaar ervaring in úw website

We hebben in de afgelopen 5 jaar voor ruim 500 ondernemers een website gebouwd. En dit met zeer goede resultaten. Uw website is doordrenkt met deze ervaring en conversie gerichte ‘know how’ die we hebben opgebouwd. Zodat u goed voor de dag komt en van bezoekers klanten maakt.

Eigentijdse opties

Al onze websites zijn volledig responsive (dus perfect te bekijken op mobiel en tablet) en bovendien maakt de website gebruik van geavanceerde beveiligingstechnieken.
Ook werken wij met een zeer modern CMS waarbij je de website aan de voorkant kunt bewerken!

Wij staan voor u klaar

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Onze online helpdesk beantwoord doorgaans binnen een paar uur uw vragen per e-mail. Ook hebben we een speciale pagina waar vele antwoorden en (video) handleidingen staan met betrekking tot de meestgestelde vragen.

De à La Carte Designs

Bij “De à La Carte” website optie kunt u kiezen uit 5 prachtige designs die volledig door ons zijn ontwikkeld op basis van onze kennis over hoe u van bezoekers klanten maakt. De website is zodanig ingericht dat het klanten zal uitnodigen om contact met u op te nemen. Want uiteindelijk is dat het doel van een websitebezoek. Dat is conversie gericht design en daar zijn wij in gespecialiseerd. Hieronder kunt u de 5 designs ‘live’ bekijken.

Design 1

De Praktijk.

Dit is een design dat heel goed te gebruiken is voor mensen die een eigen praktijk runnen of een salon hebben op locatie. Denk hierbij aan schoonheidssalons, kappersalons, coachingspraktijken, cursus- en lesruimtes voor bijvoorbeeld yogalessen, fitness, massage, ondernemers die workshops geven en nog veel meer!

 

Design 2

De Corporate One Pager.

Dit design is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer die (zakelijke) diensten verleend en een wat corporate, strakke en professionele uitstraling wilt hebben.
Denk hierbij aan advocatenkantoren, marketingbureau’s, uitzendbureau’s, ondernemers in de dienstensector, in de bouwsector etcetera.

 

Design 2

De Corporate One Pager.

Dit design is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer die (zakelijke) diensten verleend en een wat corporate, strakke en professionele uitstraling wilt hebben.
Denk hierbij aan advocatenkantoren, marketingbureau’s, uitzendbureau’s, ondernemers in de dienstensector, in de bouwsector etcetera.

 

Design 3

Het Portfolio.

Dit design is speciaal ontwikkeld voor ondernemers of de creatievelingen om hun prachtige zelfgemaakte werk te tonen.
Denk hierbij aan fotografen, kunstenaars, designers, schilders, art-directors etcetera.
In dit design is er bewust veel plek gemaakt voor het tonen van foto’s uit het portfolio van de ondernemer/creatieveling.

 

Design 4

De Personal Branding (het CV).

Dit design is zeer geschikt voor de individuele ZZP-er of artiest om zichzelf voor te stellen aan zijn of haar publiek. Zie het als een soort visitekaartje of CV online.
Met de prachtige combinatie van tekst en foto-achtergronden die over elkaar heen schuiven, maakt u een verpletterende eerste indruk op uw bezoeker!

 

Design 4

De Personal Branding (het CV).

Dit design is zeer geschikt voor de individuele ZZP-er of artiest om zichzelf voor te stellen aan zijn of haar publiek. Zie het als een soort visitekaartje of CV online.
Met de prachtige combinatie van tekst en foto-achtergronden die over elkaar heen schuiven, maakt u een verpletterende eerste indruk op uw bezoeker!

 

Design 5

De Locale Ondernemer.

Heeft u een eigen winkel of restaurant op locatie? Dan is dit design wat voor u! Dit design is namelijk speciaal ontwikkeld voor de ondernemer die een winkel, restaurant of reparatiedienst heeft waar de bezoeker fysiek naar toe kan gaan. Helemaal compleet met “call to action” knoppen voor menukaart, prijslijst, reserveren of om een afspraak te maken!

 

Welk pakket past bij u?

Ongeacht welk pakket u kiest, u krijgt altijd een complete website die door ons is vormgegeven en uitgedacht. Met als doel: van websitebezoekers klanten maken. Hoe we dat doel bereiken? Door een overzichtelijke, frisse website met slimme designelementen die klanten uitnodigen om contact met u op te nemen. Wij hebben de website al voorzien van onze teksten en afbeeldingen. U hoeft dus alleen nog maar onze teksten en afbeeldingen te vervangen door die van u. En dat is heel eenvoudig met ons moderne CMS.

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verplichte abonnementskosten (omvat o.a. gebruikersrecht Brasza Webdesign Designs, maandelijks technisch onderhoud aan website, mailbox, dagelijkse backups van uw website en mailbox, 24/7 website monitoring, kwalitatieve webhosting, domeinnaamregistratie etcetera) al vanaf € 19,95 per maand. 
Het afnemen van een Website abonnement via Brasza Webdesign maakt deel uit van het website à la carte pakket.

Uitbreiden kan altijd

Sluit de basis van de website à la carte niet helemaal aan op uw wensen? Uitbreiden kan altijd. Hieronder een greep uit de meest bestelde extra mogelijkheden. U kunt deze opties meteen laten meenemen bij het bestellen van uw website. Maar u kunt ze ook later bestellen. Mist u iets? Informeer dan naar de mogelijkheden en prijzen.

Uw afbeeldingen en teksten door ons geplaatst

We hebben het heel makkelijk gemaakt voor u. Maar komt u er toch niet uit met onze instructies? Wij plaatsen uw afbeeldingen en teksten dan graag voor u. Ook passen we de kleuren aan uw huisstijl aan. Uw website is dan helemaal af.

Facebook Pagina maken + Koppeling aan website

Wilt u een Facebookpagina laten maken en deze laten koppelen aan uw website zodat mensen uw Facebookpagina kunnen liken vanaf uw website? Alles is mogelijk! U kunt ook uw laatste posts laten zien op uw website.

Instagram Pagina maken + Koppeling aan website

Heeft u veel fotomateriaal? Dan is Instagram iets voor u. Wij maken voor u een Instagram account en koppelen deze aan uw website. Bezoekers kunnen u volgen vanaf de website, maar u kunt ook uw posts laten zien op uw website.

Logo ontwerp en integratie in uw website

Een mooi logo op uw website in de huisstijl van uw bedrijf en website maakt de website af. Wij kunnen uw logo voor u ontwerpen. De exacte prijs hiervoor is afhankelijk van uw wensen. Geef uw wensen door en we maken een mooie prijs voor u!

Google Adwords Campagne opzetten

Met Google Adwords wordt uw website druk bezocht door 100% uw doelgroep. En u betaalt alleen per bezoeker die op uw advertentie heeft geklikt! Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen en wat we bereikt hebben voor andere klanten.

Geen tijd om uw website zelf te onderhouden?

We verzorgen het technische onderhoud al, maar wilt wijzigingen aan uw website laten aanbrengen en kunt of wilt u dit niet zelf doen? Met onze onderhoudskaart ontzorgen wij u. Hoe meer uren u van tevoren inkoopt, hoe goedkoper u uit bent!

Wat onze klanten over ons zeggen

"Ik ben superblij met mijn website, ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo goed uit zou pakken met een groupondeal. Brasza heeft zijn beloften waar gemaakt dankzij Niki en de uitgebreide instructies. Ze doen echt hun best voor je."

Voor Kat & Co

Anja Terlouw

"Via Groupon een mooie aanbieding om een website te bouwen. Door specifieke wensen kwamen er wel wat extra kosten bij, maar die waren wel reëel. Kosten lopen zeker niet uit de hand, wel andere ervaringen gehad in het verleden. Verder zeer klantgerichte benadering, accuraat en snel. Als erg prettig ervaren. Mooie look & feel, en functioneel."

Woonboot de Kaag

Rob Westerhout

"Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van onze website . Nog meer tevreden zijn wij over de snelle, behulpzame, professionele en vriendelijke service! Geen moment hebben wij het gevoel gehad dat wij met “ onze a-technische vaardigheden” een lastige vraag stelden."

Miriam Jeurissen

PELL Training en Coaching

"Een prettige samenwerking, met een fijne combinatie van sitebouwen, webshop en marketing."

Wouter Menken

Kuppmen Music

"Het was heel fijn te kunnen kiezen uit een aantal standaarddesigns, die door de eigen invulling een persoonlijke uitstraling krijgen. Wat heel prettig was, was dat ik op elke vraag per mail binnen zeer korte tijd een reactie kreeg. Geduldig werden mij dingen uitgelegd en ik kreeg nooit het gevoel dat ik ‘lastig’ was."

Yolande van Bilderbeek

Yolande van Bilderbeek

"Hiermede wil ik u graag bedanken voor niet aflatende hulpvaardigheid en service uwerzijds op soms de gekste tijden, hierdoor snelle response/ communicatie , bij het samen opbouwen van een perfekt uitziende website die zowel in het Nederlands als in het Duits er heel gelikt uit ziet. Ik ben er super blij mee."

Foppe Remerij

Vakantiehuisje Egmond aan Zee

"Wij zijn ontzettend blij met de goede en snelle service van Brasza Webdesign. Correcte communicatie en zij doen wat zij beloven. Betrouwbare professionele partner."

Henry Musch

Miss Applepie

"Wij zijn onder de indruk van de deskundigheid en creativiteit van Brasza Webdesign. Tevens zijn wij ook uitermate tevreden over de aftersale service die Brasza Webdesign biedt. Brasza Webdesign is voor fenfconsulting een echte aanrader en wij zullen Brasza Webdesign zeker aanbevelen binnen ons netwerk."

F&F Consulting

Darryl Frijmersum

"Ik ben erg tevreden over Brasza Webdesign, de website voor de verhuur van onze vakantiehuisjes is erg mooi geworden. Snelle service en afhandeling. Van mij krijgt Brasza Webdesign een dikke 10!"

Gites Golf Normandië

Eva Knops

"Ik heb onlangs een website laten maken, en ben zeer tevreden over het resultaat. De werkwijze is simpel en met goede ondersteuning dus voor iedereen te snappen. Dus voor ieder die een mooie, professionele en betaalbare website wil laten maken kan ik Brasza Webdesign echt aanbevelen."

Schoonheids Specialiste Den Haag

Marjolein van der Zwan

"Ik heb mijn website laten veranderen door Brasza Webdesign. Ik ben er heel erg tevreden over. Mijn klanten vinden de website ook veel mooier en overzichtelijker. Als er vragen zijn worden ze snel beantwoord. Dus ik zou het aan iedereen aanraden!"

Venus Laser & Huidkliniek

Marjam Sekandari

"We zijn erg tevreden over de website. De site voldeed in zeer korte termijn aan onze wensen. Hij is betaalbaar en zelf gemakkelijk te wijzigen"

Autorijschool Angela van der Heijden

Willem van der Heijden

"Brasza Webdesign heeft in mum van tijd een fijne site voor mij gemaakt. Er werd ook goed rekening gehouden met specifieke wensen. Resultaat = prima! Veel dank. Monique."

Every Picture Tells a Story

Monique Le Cosquino De Bussy

"Een gouden deal van Brasza Webdesign via Groupon! In slechts enkele dagen was mijn website inclusief alle extra wensen al live. De service is pro-actief, eigentijds, professioneel en hands-on. (Extra thanks to Niki)"

I Like Fresh

Charlotte Mueller Rings

"Brasza doet voor ons de online marketing. Zij zorgen daadwerkelijk voor meer klanten. Brasza is een betrouwbare partij!"

JumpSkillz

Sidney Krabshuis