Wij willen u helpen om van uw bezoekers klanten te maken
Geef uw website een nieuw jasje anno 2020 vanaf slechts €200,- ex. btw!
Lees snel verder!

Onze aanbieding

Een website die van bezoekers klanten maakt.
In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in websites die van bezoekers klanten maken. Wij hebben een formule ontwikkeld die van opvallend veel websitebezoekers klanten maakt. Deze formule integreren we in alle nieuwe websites die wij opleveren. Hierdoor krijgt u een voorsprong in uw markt en onderscheid u zich met uw bedrijf óók online van uw concurrenten.

De website die we voor u ontwikkeld hebben is inmiddels al weer een paar jaar oud en is wellicht niet meer helemaal van deze tijd. Sommige belangrijke elementen ontbreken wellicht. Denk hierbij aan:

Een modern design die voldoet aan de eisen van 2020

Goede mobiele leesbaarheid (responsive)

Duidelijke "Call to actions" en Conversie gericht

Wij hebben daarom speciaal voor u een aanbieding
om uw website te vernieuwen naar de eisen van 2020!
U betaalt hiervoor slechts eenmalig €200,- ex. btw (i.p.v. €1500,- ex. btw).


Uit welke designs kunt u kiezen?

U heeft bij deze aanbieding de keuze uit 5 conversiegerichte designs die volledig door ons zijn ontwikkeld op basis van onze kennis over hoe u van bezoekers klanten maakt. De website is zodanig ingericht dat het klanten zal uitnodigen om contact met u op te nemen. Alle belangrijke elementen die hiervoor nodig zijn staan al op de juiste plaats. Denk hierbij aan “call to actions”, klikbare telefoonnummers en contactformulieren. Onderaan deze pagina kunt u de designs live bekijken.

In de basismodule van de website hebben wij alles al helemaal uitgedacht voor u en u hoeft alleen nog maar onze teksten, afbeeldingen en kleuren te vervangen door die van uzelf, middels ons zeer moderne CMS.


Is het vervangen van de afbeeldingen en teksten moeilijk?

Met ons CMS kunt u uw website aan de voorkant bewerken, zodat u precies ziet wat u doet! En dat is héél makkelijk te doen. Bekijk de korte video hieronder om te zien wat we daarmee bedoelen. Speciaal voor u hebben we tientallen korte video instructie filmpjes gemaakt per onderdeel, die u er uit service bij krijgt, om aanpassen nóg makkelijker te maken! En komt u er onverhoopt tóch niet uit, dan wijzen we u graag de juiste richting op. Of we nemen het tegen een kleine meerprijs van €150,- ex. btw helemaal voor u uit handen.

Wanneer gaat uw ‘oude’ website offline?
Wij zullen tijdelijk voor u op uw huidige domeinnaam de nieuwe website ‘naast’ uw oude website installeren. U kunt deze dan vervolgens achter de schermen afmaken terwijl uw oude website nog voor klanten zichtbaar is. Als u met de nieuwe website klaar bent, geeft u ons een seintje. Vervolgens verhuizen wij de nieuwe website naar de plek waar nu de oude website staat en verwijderen we de oude website. U bent dan voor de komende jaren helemaal up-to-date!

Geen zin of geen tijd om zelf aan de slag te gaan?
Wij kunnen voor slechts €150,- ex. btw extra alles voor u uit handen nemen en de website geheel voor u afmaken met uw eigen teksten en afbeeldingen!

De voordelen van onze websites

Eenvoudig aan te passen

U kunt eenvoudig de teksten en afbeeldingen veranderen en de kleuren van de website aanpassen aan uw huisstijl. Komt u er toch niet uit? Geen nood, wij kunnen helpen of het alsnog helemaal voor u uit handen nemen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Conversiegericht webdesign

Uiteraard zijn al onze websites mooi en veilig. Maar wat wij minstens zo belangrijk vinden is dat uw website uw klanten aanspreekt en dat ze eenvoudig contact met u op kunnen nemen. Dat is conversie gericht design en daar zijn wij in gespecialiseerd. Probeer het snel uit!

Betaalbaar & snel Online

Bij deze aanbieding krijgt u voor slechts €200,- ex. btw een complete, veilige én conversiegerichte website. U hoeft alleen nog maar zelf onze teksten en afbeeldingen te vervangen door die van u. De website wordt binnen 5 werkdagen al aan u opgeleverd zodat u snel kunt beginnen.

7 jaar ervaring in úw website

We hebben in de afgelopen 7 jaar voor ruim 500 ondernemers een website gebouwd. En dit met zeer goede resultaten. Uw website is doordrenkt met deze ervaring en conversie gerichte ‘know how’ die we hebben opgebouwd. Zodat u goed voor de dag komt en van bezoekers klanten maakt.

Eigentijdse opties

Al onze websites zijn volledig responsive (dus perfect te bekijken op mobiel en tablet) en bovendien maakt de website gebruik van geavanceerde beveiligingstechnieken.
Ook werken wij met een zeer modern CMS waarbij je de website aan de voorkant kunt bewerken!

Wij staan voor u klaar

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Onze online helpdesk beantwoord doorgaans binnen een paar uur uw vragen per e-mail. Wilt u uw website alsnog helemaal door ons laten doen? Dat kan! Voor slechts een kleine meerprijs van €150,- ex. btw maken we uw website geheel in orde!

De Designs

Hieronder kunt u de 5 designs waaruit u kunt kiezen ‘live’ bekijken.
Design 1

De Praktijk.

Dit is een design dat heel goed te gebruiken is voor mensen die een eigen praktijk runnen of een salon hebben op locatie. Denk hierbij aan schoonheidssalons, kappersalons, coachingspraktijken, cursus- en lesruimtes voor bijvoorbeeld yogalessen, fitness, massage, ondernemers die workshops geven en nog veel meer!

Design 2

De Corporate One Pager.

Dit design is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer die (zakelijke) diensten verleend en een wat corporate, strakke en professionele uitstraling wilt hebben.
Denk hierbij aan advocatenkantoren, marketingbureau’s, uitzendbureau’s, ondernemers in de dienstensector, in de bouwsector etcetera.

Design 2

De Corporate One Pager.

Dit design is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer die (zakelijke) diensten verleend en een wat corporate, strakke en professionele uitstraling wilt hebben.
Denk hierbij aan advocatenkantoren, marketingbureau’s, uitzendbureau’s, ondernemers in de dienstensector, in de bouwsector etcetera.

Design 3

Het Portfolio.

Dit design is speciaal ontwikkeld voor ondernemers of de creatievelingen om hun prachtige zelfgemaakte werk te tonen.
Denk hierbij aan fotografen, kunstenaars, designers, schilders, art-directors etcetera.
In dit design is er bewust veel plek gemaakt voor het tonen van foto’s uit het portfolio van de ondernemer/creatieveling.

Design 4

De Personal Branding (het CV).

Dit design is zeer geschikt voor de individuele ZZP-er of artiest om zichzelf voor te stellen aan zijn of haar publiek. Zie het als een soort visitekaartje of CV online.
Met de prachtige combinatie van tekst en foto-achtergronden die over elkaar heen schuiven, maakt u een verpletterende eerste indruk op uw bezoeker!

Design 4

De Personal Branding (het CV).

Dit design is zeer geschikt voor de individuele ZZP-er of artiest om zichzelf voor te stellen aan zijn of haar publiek. Zie het als een soort visitekaartje of CV online.
Met de prachtige combinatie van tekst en foto-achtergronden die over elkaar heen schuiven, maakt u een verpletterende eerste indruk op uw bezoeker!

Design 5

De Locale Ondernemer.

Heeft u een eigen winkel of restaurant op locatie? Dan is dit design wat voor u! Dit design is namelijk speciaal ontwikkeld voor de ondernemer die een winkel, restaurant of reparatiedienst heeft waar de bezoeker fysiek naar toe kan gaan. Helemaal compleet met “call to action” knoppen voor menukaart, prijslijst, reserveren of om een afspraak te maken!