Kijken, kijken wél kopen?

Wij helpen je van bezoekers klanten te maken. Vraag snel een offerte aan!

Website Abonnementen

Kwalitatieve webhosting
Elke website heeft webhosting nodig. Zonder webhosting zijn uw website en mailbox niet verbonden met het internet en dus niet bereikbaar voor nieuwe of bestaande klanten. Er is veel verschil in kwaliteit op de webhostingmarkt. Het kiezen van goede webhosting voorkomt heel veel ellende zoals het kwijt raken van de website of belangrijke e-mails. Daarnaast maakt het een slechte indruk op klanten wanneer een website langzaam is of wanneer offerte aanvragen niet bezorgd kunnen worden omdat de server niet bereikbaar is. Daarom hebben wij het voor al onze klanten bij voorbaad al goed geregeld.

99% uptime en 24/7 gemonitord
Alle websites van onze klanten worden namelijk gehost op onze eigen servers in het veiligste en snelste datacentrum van Nederland: KPN Amsterdam. Deze servers worden 24 uur per dag/ 7 dagen per week door onze partner Bizway gemonitord op storingen en andere calamiteiten. In het geval van een storing wordt dit uiteraard zo snel mogelijk verholpen. Wij hebben een gemeten up-time van 99,9%. Wat dit voor u betekent: uw website is altijd online, wordt snel geladen door potentiële nieuwe klanten én u mist geen e-mails.

Elke dag back-up’s van uw website
Elke nacht worden alle websites van onze klanten gebackupt op een externe server in een geheel ander datacentrum. Zo verzekeren we onszelf ervan dat zelfs in het meest onwaarschijnlijke geval dat er ooit een calamiteit ontstaat in het datacentrum in Amsterdam, we altijd nog een backup hebben op een geheel andere locatie.
Deze backups worden minimaal 2 dagen voor u bewaard, waarna ze overschreven worden. Indien gewenst kunnen de backups ook steeds 7 of 14 dagen bewaard worden, afhankelijk van het gekozen abonnement.

Maandelijkse update van uw website
Bij elk abonnement zullen wij uw website elke maand voorzien van een technische update met de laatste versies van alle software. Dit om uw website zo veilig mogelijk te houden en o.a. zoveel mogelijk te beschermen tegen hackers. 

Waar u ook voor kiest, wanneer u een website bestelt bij Brasza Webdesign is uw webhosting en onderhoud prima voor elkaar, kunt u ‘s nachts met een gerust gevoel slapen en kunt u zich bezig houden met uw bedrijf.

De technische voordelen

Snelle website

Uw website is supersnel.
Uw klanten zullen geen moeite ondervinden bij het laden van uw website en dat helpt bij het achterlaten van een goede eerste indruk.

Veilig en up-to-date online

Zelfs met de snelste server wordt een website traag en onveilig als deze technisch niet up-to-date is. Wij zorgen tijdig voor het uitvoeren van uw technische website updates.

Dagelijkse backups

Het zal u gebeuren dat uw webhost een storing heeft en uw website onherstelbaar beschadigd. Het gebeurd maar al te vaak. Maar niet met onze klanten!

Welk website abonnement past bij u?

Bij een website van Brasza Webdesign hoort het afnemen van een Website abonnement.
Kies het abonnement die bij uw behoefte past. Kunt u niet kiezen? Vraag ons dan om advies.

Genoemde prijzen zijn excl. btw en zijn jaarlijks opzegbaar. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 
Een back-up kan 1x per maand gratis worden teruggezet.
Daarna €37,50 ex. btw per extra teruggezette back-up in dezelfde maand. Er
worden geen tegoeden opgespaard.

Wat onze klanten over ons zeggen

"Ik ben superblij met mijn website, ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo goed uit zou pakken met een groupondeal. Brasza heeft zijn beloften waar gemaakt dankzij Niki en de uitgebreide instructies. Ze doen echt hun best voor je."

Voor Kat & Co

Anja Terlouw

"Via Groupon een mooie aanbieding om een website te bouwen. Door specifieke wensen kwamen er wel wat extra kosten bij, maar die waren wel reëel. Kosten lopen zeker niet uit de hand, wel andere ervaringen gehad in het verleden. Verder zeer klantgerichte benadering, accuraat en snel. Als erg prettig ervaren. Mooie look & feel, en functioneel."

Woonboot de Kaag

Rob Westerhout

"Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van onze website . Nog meer tevreden zijn wij over de snelle, behulpzame, professionele en vriendelijke service! Geen moment hebben wij het gevoel gehad dat wij met “ onze a-technische vaardigheden” een lastige vraag stelden."

Miriam Jeurissen

PELL Training en Coaching

"Een prettige samenwerking, met een fijne combinatie van sitebouwen, webshop en marketing."

Wouter Menken

Kuppmen Music

"Het was heel fijn te kunnen kiezen uit een aantal standaarddesigns, die door de eigen invulling een persoonlijke uitstraling krijgen. Wat heel prettig was, was dat ik op elke vraag per mail binnen zeer korte tijd een reactie kreeg. Geduldig werden mij dingen uitgelegd en ik kreeg nooit het gevoel dat ik ‘lastig’ was."

Yolande van Bilderbeek

Yolande van Bilderbeek

"Hiermede wil ik u graag bedanken voor niet aflatende hulpvaardigheid en service uwerzijds op soms de gekste tijden, hierdoor snelle response/ communicatie , bij het samen opbouwen van een perfekt uitziende website die zowel in het Nederlands als in het Duits er heel gelikt uit ziet. Ik ben er super blij mee."

Foppe Remerij

Vakantiehuisje Egmond aan Zee

"Wij zijn ontzettend blij met de goede en snelle service van Brasza Webdesign. Correcte communicatie en zij doen wat zij beloven. Betrouwbare professionele partner."

Henry Musch

Miss Applepie

"Wij zijn onder de indruk van de deskundigheid en creativiteit van Brasza Webdesign. Tevens zijn wij ook uitermate tevreden over de aftersale service die Brasza Webdesign biedt. Brasza Webdesign is voor fenfconsulting een echte aanrader en wij zullen Brasza Webdesign zeker aanbevelen binnen ons netwerk."

F&F Consulting

Darryl Frijmersum

"Ik ben erg tevreden over Brasza Webdesign, de website voor de verhuur van onze vakantiehuisjes is erg mooi geworden. Snelle service en afhandeling. Van mij krijgt Brasza Webdesign een dikke 10!"

Gites Golf Normandië

Eva Knops

"Ik heb onlangs een website laten maken, en ben zeer tevreden over het resultaat. De werkwijze is simpel en met goede ondersteuning dus voor iedereen te snappen. Dus voor ieder die een mooie, professionele en betaalbare website wil laten maken kan ik Brasza Webdesign echt aanbevelen."

Schoonheids Specialiste Den Haag

Marjolein van der Zwan

"Ik heb mijn website laten veranderen door Brasza Webdesign. Ik ben er heel erg tevreden over. Mijn klanten vinden de website ook veel mooier en overzichtelijker. Als er vragen zijn worden ze snel beantwoord. Dus ik zou het aan iedereen aanraden!"

Venus Laser & Huidkliniek

Marjam Sekandari

"We zijn erg tevreden over de website. De site voldeed in zeer korte termijn aan onze wensen. Hij is betaalbaar en zelf gemakkelijk te wijzigen"

Autorijschool Angela van der Heijden

Willem van der Heijden

"Brasza Webdesign heeft in mum van tijd een fijne site voor mij gemaakt. Er werd ook goed rekening gehouden met specifieke wensen. Resultaat = prima! Veel dank. Monique."

Every Picture Tells a Story

Monique Le Cosquino De Bussy

"Een gouden deal van Brasza Webdesign via Groupon! In slechts enkele dagen was mijn website inclusief alle extra wensen al live. De service is pro-actief, eigentijds, professioneel en hands-on. (Extra thanks to Niki)"

I Like Fresh

Charlotte Mueller Rings

"Brasza doet voor ons de online marketing. Zij zorgen daadwerkelijk voor meer klanten. Brasza is een betrouwbare partij!"

JumpSkillz

Sidney Krabshuis