Een eerste indruk kun je maar één keer maken

Met ruim 5 jaar ervaring en meer dan 500 klanten weten we wel wat er nodig is om van website bezoekers klanten te maken. Wilt u een website laten maken voor €350, lees dan snel verder…

Wilt u een website laten maken? Wij weten wel wat er nodig is om van (mobiele) website bezoekers klanten te maken.

Meer dan 500 klanten maken gebruik van Brasza om meer klanten te krijgen en te behouden

Uw website is pas een succes als het klanten oplevert. Toch?

Wat heeft u aan een website die uw potentiële klanten niet overtuigd om voor u te kiezen? Helemaal niets! Dat begrijpen wij. Daarom zijn al onze websites er 100% op gericht om van bezoekers klanten te maken.

Website laten maken in Hoofddorp én de rest van Nederland

U bent altijd welkom bij ons op kantoor in Hoofddorp. Maar wij hebben klanten uit heel Nederland én België. Wij komen graag naar u toe, we kunnen bellen, skypen, mailen of appen. Wij zijn altijd dichtbij.

Onze websites zijn mooi maar zitten ook technisch goed in elkaar

Wanneer u een uw website door ons laat maken, is deze uiteraard mooi en gericht op klanten trekken. Maar ook “onder de motorkap” zit uw website goed in elkaar. En dat is belangrijk om uw website snel en veilig te houden.

Laat je website bouwen door échte Marketing Professionals

Wij zijn HBO en WO geschoold in Marketing en Psychologie. Dat is onze basis naast webdesign. Bij ons dus geen IT geneuzel. Wij denken mee vanuit uw organisatie en focussen op uw markt en uw klanten. Daar ligt onze kracht.
Greep uit ons portfolio

Forza Sportswear

Handelspartner voor merk sportschoenen en kleding.

Doctor Mobile Alkmaar

Winkels voor reparatie van mobiele devices.

30 Kilo Afvallen

Webshop voor een bedrijf dat voedingssuplementen verkoopt.

RDS Intertrans

Website voor logistiek bedrijf van vliegtuigonderdelen op Schiphol.

Praktijk Vis Vitalis

Website voor een gezondheidspraktijk in Voerendaal.

Twinkelspel

Website voor een praktijk in Kinder-, Spel en Opvoedings- therapie.

Praktijk Michail

Website voor een praktijk in Esthetische Chirurgie.

Fairplay Engineering

Website voor een Detacheringsbureau voor Engineers of Technici.

The Relocation Company

Website voor een internationaal Expat Service Bureau.

Schoonheidssalon C'est La Vie

Website voor een schoonheidssalon in Winschoten.

Cordewener Rijschool

Website voor een school in diverse rijopleidingen.

Talkingstick Instituut

Website voor Trainingsbureau in Hengelo.

Restaurant De Lange Muur Oostvoorne

Website voor een Chinees Restaurant.

Haverkort Therapie- en Coaching

Website voor Personal Coaching en Relatie Therapieën.

Kuppmen Music

Website en webshop voor verkoop van duurzame drumsticks.

MKA-Chirurgie Kennemerland

Website voor een maatschap kaakchirurgie.

Salon Lyanel

Website voor een Schoonheidssalon in Heemstede.

Doctor Mobile Haarlem

Winkels voor reparatie van mobiele devices.

Diëtisten praktijk Jolanda Wuite

Website voor een Diëtisten praktijk.

Pz Partners

Website voor een fullservice Intermediair Bureau.

Boom en Zonen BV

Website voor een Afbouw- en Montagebedrijf.
Een website die van bezoekers klanten maakt.
Het is u waarschijnlijk ook al opgevallen: de prijzen voor het ontwikkelen van websites liggen ver uit elkaar. Je kan ze op Marktplaats al bestellen voor €100,-. Maar krijgt u dan wel een goede website? Is goedkoop niet duurkoop in de meeste gevallen? Vaak wel. Op het eerste gezicht lijkt er misschien geen verschil te zitten in een goedkope of een duurdere website, maar niets is minder waar. Alles draait om de juiste opbouw van de website, de juiste routing, de juiste ‘Call to Actions’ en niet te vergeten: hoe het ‘achter de schermen’ is geregeld. Denk hierbij aan veiligheid, ordelijkheid en structurering voor een overzichtelijke en snelle website.

In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in websites die van bezoekers klanten maken. Wij hebben een formule ontwikkeld die van opvallend veel websitebezoekers klanten maakt. Deze formule integreren we in al onze websites die wij ontwikkelen. Hierdoor krijgt u een voorsprong in uw markt en onderscheid u zich met uw bedrijf óók online van uw concurrenten.


Een goede website voor slechts €350 !

U heeft bij deze aanbieding de keuze uit 3 conversiegerichte designs die volledig door ons zijn ontwikkeld op basis van onze kennis over hoe u van bezoekers klanten maakt. De website is zodanig ingericht dat het klanten zal uitnodigen om contact met u op te nemen. Alle belangrijke elementen die hiervoor nodig zijn staan al op de juiste plaats. Denk hierbij aan “call to actions”, klikbare telefoonnummers en contactformulieren. Onderaan deze pagina kunt u de designs live bekijken. Wilt u weten wat u allemaal krijgt voor deze lage prijs? Bekijk dan onderaan deze pagina alle specificaties.


In de basismodule van de website hebben wij alles al helemaal uitgedacht voor u…

“Samen met ons team denken we vanuit het bedrijfsleven en dan met name vanuit de

commerciële doelen die uw website moet bereiken. Namelijk: het aantrekken van nieuwe klanten en het binden van

bestaande relaties aan uw onderneming. ”

 

De voordelen van onze websites

Eenvoudig aan te passen

U kunt eenvoudig de teksten en afbeeldingen veranderen en de kleuren van de website aanpassen aan uw huisstijl. Komt u er toch niet uit? Geen nood, wij kunnen helpen of het alsnog helemaal voor u uit handen nemen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Conversiegericht webdesign

Uiteraard zijn al onze websites mooi en veilig. Maar wat wij minstens zo belangrijk vinden is dat uw website uw klanten aanspreekt en dat ze eenvoudig contact met u op kunnen nemen. Dat is conversie gericht design en daar zijn wij in gespecialiseerd. Probeer het snel uit!

Betaalbaar & snel Online

Bij deze aanbieding krijgt u voor slechts €350,- ex. btw een complete, veilige én conversiegerichte website aangepast aan uw huisstijl. De website wordt, na ontvangst van alle benodigde materialen, binnen 10 werkdagen al aan u opgeleverd, zodat u snel kunt beginnen met klanten werven!

5 jaar ervaring in úw website

We hebben in de afgelopen 5 jaar voor ruim 500 ondernemers een website gebouwd. En dit met zeer goede resultaten. Uw website is doordrenkt met deze ervaring en conversie gerichte ‘know how’ die we hebben opgebouwd. Zodat u goed voor de dag komt en van bezoekers klanten maakt.

Eigentijdse opties

Al onze websites zijn volledig responsive (dus perfect te bekijken op mobiel en tablet) en bovendien maakt de website gebruik van geavanceerde beveiligingstechnieken.
Ook werken wij met een zeer modern CMS waarbij je de website aan de voorkant kunt bewerken!

Wij staan voor u klaar

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Onze online helpdesk beantwoord doorgaans binnen een paar uur uw (technische) vragen per e-mail. Webhosting loopt daarom altijd via Brasza Webdesign, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en snelheid en wij u makkelijker kunnen helpen.
De Designs

Wij maken bij deze aanbieding gebruik van 3 door ons ontwikkelde designs die wij al helemaal hebben uitgedacht op routing en conversie. Hieronder kunt u de 3 designs waaruit u kunt kiezen ‘live’ bekijken. Probeert u alstublieft door de afbeeldingen, kleuren en teksten heen te kijken, want die worden uiteraard vervangen door uw eigen afbeeldingen, kleuren en teksten. 

Design 1
De Praktijk.

Dit is een design dat heel goed te gebruiken is voor mensen die een eigen praktijk runnen of een salon hebben op locatie. Denk hierbij aan schoonheidssalons, kappersalons, coachingspraktijken, cursus- en lesruimtes voor bijvoorbeeld yogalessen, fitness, massage, ondernemers die workshops geven en nog veel meer!

Design 2
De Corporate One Pager.

Dit design is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer die (zakelijke) diensten verleend en een wat corporate, strakke en professionele uitstraling wilt hebben.
Denk hierbij aan advocatenkantoren, marketingbureau’s, uitzendbureau’s, ondernemers in de dienstensector, in de bouwsector etcetera.
Design 2
De Corporate One Pager.

Dit design is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer die (zakelijke) diensten verleend en een wat corporate, strakke en professionele uitstraling wilt hebben.
Denk hierbij aan advocatenkantoren, marketingbureau’s, uitzendbureau’s, ondernemers in de dienstensector, in de bouwsector etcetera.
Design 5
De Locale Ondernemer.

Heeft u een eigen winkel of restaurant op locatie? Dan is dit design wat voor u! Dit design is namelijk speciaal ontwikkeld voor de ondernemer die een winkel, restaurant of reparatiedienst heeft waar de bezoeker fysiek naar toe kan gaan. Helemaal compleet met “call to action” knoppen voor menukaart, prijslijst, reserveren of om een afspraak te maken!
 

 

Is het achteraf vervangen van de afbeeldingen en teksten moeilijk?

Met ons CMS kunt u uw website aan de voorkant bewerken, zodat u precies ziet wat u doet! En dat is héél makkelijk te doen. Bekijk de korte video hieronder om te zien wat we daarmee bedoelen. Speciaal voor u hebben we tientallen korte video instructie filmpjes gemaakt per onderdeel, die u er uit service bij krijgt, om aanpassen nóg makkelijker te maken! En komt u er onverhoopt tóch niet uit, dan wijzen we u graag de juiste richting op.
 
 

 

Wat zit er allemaal inbegrepen in de prijs van €350?

 • Vormgeving in onze 3 succesvolle website structuren
 • Door een professionele vormgever perfect opgemaakt
 • Flexibele contentblokken op de homepage (na oplevering aan te passen)
 • Volledig in je eigen huisstijl dus 100% uniek
 • Makkelijk beheersysteem (CMS) > WordPress
 • Krachtig open source CMS waar je van gaat houden
 • Geen technische kennis nodig het is écht heel eenvoudig
 • Echt alle inhoud kan je aanpassen dus niet alleen tekst
 • Preview functie bekijk het resultaat (per apparaat!) voor publicatie
 • Veilig & stabiel
 • Technisch geoptimaliseerd voor Google
 • Pagina’s aanmaken & wijzigen (na oplevering) onbeperkt uiteraard. Binnen de deal maken wij tot maximaal 8 (sub)pagina’s voor je.
 • Afbeeldingen plaatsen zo veel je wilt
 • Youtube video’s plaatsen fluitje van een cent
 • Links & Call-to Action knoppen maken
 • Modules invoegen voor nog meer dynamiek
 • CMS Prullenbak: als je je hebt vergist zet je het terug
 • Eenvoudige tekst editor net zoals Word maar dan beter
 • Formulieren module om formulieren te maken en plaatsen
 • Blog module waarmee je makkelijk je blog bijwerkt
 • Nieuws module presenteert je laatste nieuws
 • Google maps routekaartje
 • Custom HTML/script invoegmogelijkheid
 • SEO & vindbaarheid:
 • Automatische aanmelding in Google voor snelle indexering
 • Google analytics koppeling zien hoe veel bezoekers je hebt
 • Zoekmachine vriendelijke url’s dus beter vindbaar
 • Metadescription generator voor perfecte weergave in Google
 • Automatische sitemap generator alles geindexeerd!
 • Custom 404 pagina om teleurstelling te voorkomen
 • Dynamic robots.txt file voor de techies
 • Hosting en SSL* €10,- /maand (excl btw)
 • Eigen domeinnaam verhuizen of nieuw registreren €10,- per jaar.
 • 1.000 MB opslagruimte voor je website én e-mail
 • Webmail omgeving overal ter wereld bij je mail
 • Imap eenvoudig in te stellen op elk apparaat
 • Dagelijkse backups voor de zekerheid (tot 7 dagen bewaard)