Kijken, kijken wél kopen?

Wij helpen je van bezoekers klanten te maken. Vraag snel een offerte aan!

Website laten maken

Herkent u dit? U weet dat u de allerbeste bent in uw vakgebied. Uw dienst is beter dan die van uw concurrenten, u bent uiteraard klantvriendelijk én ook écht geïnteresseerd in een goede oplossing voor uw klant. Maar een concurrent heeft een “geliktere” website dan u. Met alle toeters en bellen:

Perfect leesbaar op alle schermformaten (mobiel, tablet én desktop), ook wel een "responsive" website genoemd.

Duidelijke "Call To Action" knoppen die klanten aansporen "de volgende stap" te zetten (bel nu, vraag offerte aan etc.).

i

Nieuwsbrief inschrijving waardoor hun websitebezoekers niet langer anoniem hoeven te zijn voor hen.

w

Een Live Chat die verbonden is met hun smartphone, zodat ze geen bericht meer hoeven te missen van (potentiële) klanten.

En uiteráárd ook een strak en eigentijds design. Hierdoor maken zij een betere “eerste indruk” dan u. En kiezen potentiële klanten vaker voor hén in plaats van voor u. Gewoon op basis van een eerste indruk. Heel oneerlijk, maar het gebeurt iedere dag, in elke markt. Als u in die positie zit loopt u heel wat omzet mis. En dat is zonde.

Het goede nieuws is: dat zolang u die “beruchte” concurrent bent in uw markt die een oneerlijk aantal klanten weet te halen uit haar websitebezoekers, er geen probleem is. En daarmee willen wij u heel graag helpen!

Waarom kiezen voor Brasza

Wij zijn al 5 jaar een Webdesign én Online Marketing Bureau uit de Haarlemmermeer. Wij hebben meer dan 500 bedrijven in heel Nederland en Europa geholpen met hun online presence. Op het gebied van webdesign zijn wij vooral gespecialiseerd in websites die van bezoekers klanten maken, oftewel conversiegericht webdesign. Bij ons geen IT geneuzel. Wij focussen met onze diensten op de marketing en sales van onze klanten. We denken mee vanuit uw organisatie en focussen op uw markt en uw klanten. Daar ligt onze kracht.

Wij hebben een krachtige formule ontwikkeld die van opvallend veel websitebezoekers klanten maakt. Deze formule integreren we in de websites van onze klanten. Zodat u een voorsprong heeft in uw markt en u zich óók online kunt blijven onderscheiden van uw concurrenten.

Greep uit ons portfolio

Doctor Mobile Almere

Winkels voor reparatie van mobiele devices.

RDS Intertrans

Een bedrijf op Schiphol dat vliegtuigonderdelen transporteert

30 Kilo Afvallen

Webshop voor een bedrijf dat voedingssuplementen verkoopt.

Fresh Food Partners

Horeca leverancier voor groente en fruit in de Randstad.

Cordewener Rijschool

Website voor een school in diverse rijopleidingen.

Dré's Facility Services

Website voor een bedrijf dat facilitaire diensten levert.

Kuppmen Music

Website en webshop voor verkoop van duurzame drumsticks.

Slanke Verhalen

Website voor een voedingsdeskundige en coach.

Floortje Smit

Website en webshop voor verkoop van duurzame drumsticks.

De voordelen

N

Persoonlijk

Samen met u kijken we naar uw markt en uw klanten. Aan de hand van die bevindingen komen we tot een design die past bij wat u nodig heeft en wat u graag wilt.

N

Alles is mogelijk

Bij de ontwikkeling van een website is veel mogelijk. Daarom zullen we u uitgebreid adviseren, zodat we samen de juiste keuzes kunnen maken voor een website geheel op maat.

N

Betaalbaar

Wij leveren kwaliteit en service voor een scherpe prijs. We hebben gepaste oplossingen voor elk budget. U zult onze verregaande service als een warm bad ervaren.

N

Conversiegericht

Wij zijn gespecialiseerd in conversiegericht webdesign. Wij weten dus wat een website nodig heeft om van bezoekers klanten te maken. Hiermee bent u uw concurrenten voor.

MEER DAN 500 BEDRIJVEN MAKEN GEBRUIK VAN BRASZA WEBDESIGN OM MEER KLANTEN TE KRIJGEN EN TE BEHOUDEN

Wat onze klanten over ons zeggen

"Ik ben superblij met mijn website, ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo goed uit zou pakken met een groupondeal. Brasza heeft zijn beloften waar gemaakt dankzij Niki en de uitgebreide instructies. Ze doen echt hun best voor je."

Voor Kat & Co

Anja Terlouw

"Via Groupon een mooie aanbieding om een website te bouwen. Door specifieke wensen kwamen er wel wat extra kosten bij, maar die waren wel reëel. Kosten lopen zeker niet uit de hand, wel andere ervaringen gehad in het verleden. Verder zeer klantgerichte benadering, accuraat en snel. Als erg prettig ervaren. Mooie look & feel, en functioneel."

Woonboot de Kaag

Rob Westerhout

"Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van onze website . Nog meer tevreden zijn wij over de snelle, behulpzame, professionele en vriendelijke service! Geen moment hebben wij het gevoel gehad dat wij met “ onze a-technische vaardigheden” een lastige vraag stelden."

Miriam Jeurissen

PELL Training en Coaching

"Een prettige samenwerking, met een fijne combinatie van sitebouwen, webshop en marketing."

Wouter Menken

Kuppmen Music

"Het was heel fijn te kunnen kiezen uit een aantal standaarddesigns, die door de eigen invulling een persoonlijke uitstraling krijgen. Wat heel prettig was, was dat ik op elke vraag per mail binnen zeer korte tijd een reactie kreeg. Geduldig werden mij dingen uitgelegd en ik kreeg nooit het gevoel dat ik ‘lastig’ was."

Yolande van Bilderbeek

Yolande van Bilderbeek

"Hiermede wil ik u graag bedanken voor niet aflatende hulpvaardigheid en service uwerzijds op soms de gekste tijden, hierdoor snelle response/ communicatie , bij het samen opbouwen van een perfekt uitziende website die zowel in het Nederlands als in het Duits er heel gelikt uit ziet. Ik ben er super blij mee."

Foppe Remerij

Vakantiehuisje Egmond aan Zee

"Wij zijn ontzettend blij met de goede en snelle service van Brasza Webdesign. Correcte communicatie en zij doen wat zij beloven. Betrouwbare professionele partner."

Henry Musch

Miss Applepie

"Wij zijn onder de indruk van de deskundigheid en creativiteit van Brasza Webdesign. Tevens zijn wij ook uitermate tevreden over de aftersale service die Brasza Webdesign biedt. Brasza Webdesign is voor fenfconsulting een echte aanrader en wij zullen Brasza Webdesign zeker aanbevelen binnen ons netwerk."

F&F Consulting

Darryl Frijmersum

"Ik ben erg tevreden over Brasza Webdesign, de website voor de verhuur van onze vakantiehuisjes is erg mooi geworden. Snelle service en afhandeling. Van mij krijgt Brasza Webdesign een dikke 10!"

Gites Golf Normandië

Eva Knops

"Ik heb onlangs een website laten maken, en ben zeer tevreden over het resultaat. De werkwijze is simpel en met goede ondersteuning dus voor iedereen te snappen. Dus voor ieder die een mooie, professionele en betaalbare website wil laten maken kan ik Brasza Webdesign echt aanbevelen."

Schoonheids Specialiste Den Haag

Marjolein van der Zwan

"Ik heb mijn website laten veranderen door Brasza Webdesign. Ik ben er heel erg tevreden over. Mijn klanten vinden de website ook veel mooier en overzichtelijker. Als er vragen zijn worden ze snel beantwoord. Dus ik zou het aan iedereen aanraden!"

Venus Laser & Huidkliniek

Marjam Sekandari

"We zijn erg tevreden over de website. De site voldeed in zeer korte termijn aan onze wensen. Hij is betaalbaar en zelf gemakkelijk te wijzigen"

Autorijschool Angela van der Heijden

Willem van der Heijden

"Brasza Webdesign heeft in mum van tijd een fijne site voor mij gemaakt. Er werd ook goed rekening gehouden met specifieke wensen. Resultaat = prima! Veel dank. Monique."

Every Picture Tells a Story

Monique Le Cosquino De Bussy

"Een gouden deal van Brasza Webdesign via Groupon! In slechts enkele dagen was mijn website inclusief alle extra wensen al live. De service is pro-actief, eigentijds, professioneel en hands-on. (Extra thanks to Niki)"

I Like Fresh

Charlotte Mueller Rings

"Brasza doet voor ons de online marketing. Zij zorgen daadwerkelijk voor meer klanten. Brasza is een betrouwbare partij!"

JumpSkillz

Sidney Krabshuis